Haberler

Bodrum - Yaza Lezzetli Merhaba

Güneri Civaoğlu'nun 'sevdiğim Lezzetlerle Yaza Merhaba Partisi'nde İş, Sanat ve Medya Dünyasının Ünlü İsimleri Biraraya Geldi.

GÜNERİ CİVAOĞLU'NUN 'SEVDİĞİM LEZZETLERLE YAZA MERHABA PARTİSİ'NDE İŞ, SANAT VE MEDYA DÜNYASININ ÜNLÜ İSİMLERİ BİRARAYA GELDİ.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Göltürkbükü Beldesi'nde gazeteci Güneri Civaoğlu'nun 'Sevdiğim Lezzetlerle Yaza Merhaba Partisi'nde Türkiye'nin iş, sanat ve medya dünyasının ünlü isimleri biraraya geldi.

Gazeteci Güneri Civaoğlu'nun Göltürkbükü Beldesi'ndeki Kuum Otel'in sahilinde dün gece düzenlediği 'Sevdiğim Lezzetlerle Yaza Merhaba Partisi'ne Ali Şen, Mehmet Cansun, Nazlı Ilıcak, İlhan Şeşen, Zeynel Zorlu, Uğur Ergun, Güngör Uras, Zeynel Abidin Erden, Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre katıldı. Civaoğlu konukları, Kuum Otel'in işletmecileri Oğur Tuncel, oğlu Orkun Tuncel ve otel müdürü Cenk Baysan'la karşıladı.

Sarper Semiz ve Onur Mete ikilisi Türkçe özgün ve latin müzikleriye partiye renk kattı. Civaoğlu ''Ankara ve İstanbul'un yoğun temposundan kısa bir süre için de olsa kurtulup Göltürkbükü'nün büyülü atmosferinde dostlarımızla birlikte olduk. Sessiz ve keyifli bir Bodrum akşamında yöreye özgü yiyeceklerle ağzımızı tatlandırdık. Hatıralarımı tazeledik, kısa süre de olsa dinlenme fırsatı bulduk' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title