Haberler

Bodrum Tutkunu İngiliz Evinde Ölü Bulundu

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan emekli polis memuru 60 yaşındaki İngiliz Douglas Reed, evinde ölü bulundu.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan emekli polis memuru 60 yaşındaki İngiliz Douglas Reed, evinde ölü bulundu. Vücudunda kesici ve delici herhangi bir yara izi bulunmayan Reed'in cesedi otopsiye gönderildi.

Bodrum tutkunu ve Bodrum Briç Kulübü'nün tek yabancı üyesi olan emekli polis İngiliz Douglas Reed, Cumhuriyet Mahallesi Kale Konut Sitesi'ndeki evinde dün ölü bulundu. Kalp krizinden öldüğü sanılan, vücudunda kesici ve delici herhangi bir yara izi bulunmayan Reed'in cesedi, polis tarafından yapılan incelemenin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

KÜLLERİ BODRUM'DAN DENİZE ATILACAK

Reed'in yakın arkadaşlarından bilgisayar teknisyeni Emrah Tezer, "Reed çok iyi sessiz sakin bir insandı. Uzun yıllar Bodrum'a tatile geldikten sonra yaklaşık on yıl önce ev alıp yerleşmişti. Ani ölümü bizi çok üzdü. Vasiyeti İngiltere'de yakıldıktan sonra küllerinin Bodrum'da denize atılmasıydı. Bu nedenle cenazesi önce İngiltere'ye gidecek ardından ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte küllerini Borum'da denize atarak vasiyetini gerçekleştireceğiz" dedi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Mahallesi Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title