Haberler

Bodrum - Tayland Değil Bodrum

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Dört Gündür Devam Eden Gençler ve Büyükler Muay Thai Türkiye Şampiyonası, Kıran Kırana Geçen Final Müsabakaları ile Sona Erdi. Antik Tiyatro'da Yapılan Final Maçlarının Yaklaşık 10 Saat Sürmesi ve Sabaha Karşı Sona Ermesi Nedeni ile Bazı Sporcuların Tiyatronun Merdivenlerinde Uyudu.

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde dört gündür devam eden Gençler ve Büyükler Muay Thai Türkiye Şampiyonası, kıran kırana geçen final müsabakaları ile sona erdi. Antik Tiyatro'da yapılan final maçlarının yaklaşık 10 saat sürmesi ve sabaha karşı sona ermesi nedeni ile bazı sporcuların tiyatronun merdivenlerinde uyudu.

Muay Thai Federasyonu tarafından Bodrum'da 13- 17 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Gençler ve Büyükler Muay Thai Şampiyonası finalleri üç bin yıllık Antik Tiyatro'da yapıldı. Türkiye Muay Thai Federasyonu Genel Sekreteri Ömer Dağdelen, Federasyon Başkan Vekili Hasan Yıldız, Asbaşkan Muzaffer Ilıcak ve Ege Bölge Müdürü Serhat Özcan ile birlikte yaklaşık 500 kişinin izlediği karşılaymalara 56 ilden 285 sporcu katıldı. Karşılaşmalar sırasında bazı boksörlerin ringten düşmelerini son anda antrenörler ve hakemler önledi.

Antik Tiyatro'da yapılan final maçlarının yaklaşık 10 saat sürmesi ve sabaha karşı sona ermesi nedeni ile bazı sporcular, tiyatronun merdivenlerinde uyudu. Final maçlarında 'Genç erkekler' kategorisinde Murat Kara, Bahtiyar Aslanca, Gökhan Kılıç, Mesut Kalmuk ve Mehmet Sezer, 'Genç bayanlar' kategorisinde Semiha Semir, Büşra Süvari ve Eylül Elmas, 'Büyük erkekler A division'da Rıdvan Kurt, Murat Antepli, Yılmaz Öztürk, Ali Alkayış, İsmail Uzuner, Şahin Aras, Serhat Şener ve Necati Çelik, 'B division'da Mustafa Karayılan, Ramazan Telak, Ömer bakrıyanık, Rıdvan Yayla, Atakan Aslan, Murat Aydın, İlhan Gözen, İbrahim Telli ve İbrahim Ulubaba, 'Büyük bayanlar' kategorisinde Özlem Şan, Funda Diken, Nazlı Yorulmaz ve Nurhayat Hiçyakmazer, kilolarında birincilik kazandı.

Gençler ve büyükler kategorilerinde 1'inci olan kadın ve erkek sporcuların 25 Haziran'da İtalya'nın Roma kentinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecekleri belirtildi. Finallerde ilk üç dereceye giren sporculara madalya verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title