Haberler

Bodrum Tanıtım Tır'ı Yüz Binlere Ulaştı

Türkiye'de 30 ili gezmesi planlanan ve şu ana kadar 15 ili ziyaret eden Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR'ı yazılı, görsel, sosyal medya ve internet medyası yoluyla tüm Türkiye'ye ulaşıyor.

"Bodrum Sizi Çağırıyor" sloganıyla başlatılan, Bodrum Ticaret Odası (BODTO), IMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Bodrum Otelciler Derneği (BODER), Bodrum Denizciler Derneği ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Bodrum Yürütme Kurulunun da destek verdiği proje, 20 Mart'ta hayata geçirildi. Bodrum'dan yola çıkan Tanıtım TIR'ı ziyaret ettiği her şehir meydanında vatandaşlarla buluştu. Ziyaretçilerine Bodrum'un eşsiz özelliklerini anlatan tanıtım ekibi, şu ana kadar yaklaşık 200 bin kişiyle iletişim kurdu.

Medya erişim raporlarına göre, şimdiye kadar yazılı basında yaklaşık yüz elli haber ile 621 bin 037 kişiye ulaşan Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR'ı haberlerinin reklam eşdeğer karşılığı ise 239 bin 676 dolar olduğu belirtildi. konuyla ilgili yapılan açıklamada "Sosyal medya hesaplarında da halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan paylaşımlar, son zamanların en yoğun kullanılan haberleşme araçlarında biri olan facebookta mart ayında 153 bin 768 erişim sağlarken, Nisan ayında bu rakam 225 bin 760'a ulaştı. Toplamda 379 bin 528 kişiye ulaşarak, Bodrum sevdalılarıyla sanal ortamda da buluştu. Eşsiz Bodrum facebook hesabında Tanıtım TIR'ı ile ilgili paylaşımlar, 4 bin 615 beğeni topladı" denildi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, projeyle ilgi yaptığı açıklamada "Anadolu'nun dört bir yanına gönderdiğimiz Tanıtım TIR'ımızın Anadolu halkından aldığı tepkiler, bizlere gurur veriyor. Çünkü herkes, böyle bir projeyi uyguladığımız için bizi takdir ediyor. Bizler de Türkiye'nin göz bebeği olan Bodrum'a bir yıldız daha takmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu Proje, Anadolu halkından ve vatandaşlarımızdan ciddi bir geri dönüş alıyor. Bunu da medya yansımalarından, sosyal medyaya erişim raporlarından anlayabiliyoruz. Ayrıca TIR'ımızı ziyaret eden vatandaşlarımızın sayısı da önemli derecede yüksek bu nedenle de tabii ki çok mutluyuz. Tanıtım TIR'ımıza gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Yaz sezonu öncesi il il gezerek vatandaşlarımızı Bodrum'a davet eden ve onlara Bodrum'u anlatan ekibimize de ayrıca çabalarından dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bodrum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title