Haberler

Bodrum Tanıtım Tır'ı Karadeniz'de

Bodrum Tanıtım TIR’ı Samsun’un ardından Ordulular ile buluşuyor.

Bodrum Tanıtım TIR'ı Samsun'un ardından Ordulular ile buluşuyor. Atatürk Parkı Teleferik Girişi önünde yerini alan TIR, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Bodrum'u şehirlerle buluşturmak amacıyla yola çıkan ve yola çıktığı günden bugüne kadar 14 şehre uğrayan Bodrum Tanıtım TIR'ı Ordu'da. 20 Nisan tarihinde Ordu Atatürk Parkı Teleferik Girişi önünde misafirlerini ağırlayacak olan TIR'ı Ordulular ilgiyle karşıladı. Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR'ını ziyaret etmeye başlayan vatandaşlar, görevli personelden proje ve Bodrum hakkında bilgiler aldı.

Bodrum Tanıtım TIR'ını ziyarete gelenlere bilgi veren Belediye Görevlisi Fikret Hıdır "Bu proje Bodrum'un şehirlerle buluşması projesidir. Bodrum Kaymakamlığı himayesinde Bodrum Tanıtma Vakfı ve Bodrum Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon'un girişimleri ile sivil toplum örgütleri bir araya gelerek Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR'ını hazırlandı. 20 Mart'ta yola çıktık o tarihten bu yana 14'ncü ilimizdeyiz. Her gittiğimiz ilde 1, 2 gün kalıyoruz. Amacımız, Bodrum'u bilinen ve bilinmeyen yönleriyle anlatmak, gelmek isteyenlere yardımcı olmak. TIR'da fotoğraf sergimiz yer alıyor. Bodrum ile ilgili fotoğrafların yanı sıra, 3 boyutlu bir film gösterimimiz de yer almakta. Görevli arkadaşlarımızla birlikte Bodrum'da faaliyet gösteren firmalar hakkında bilgiler veriyoruz. Ben, burada özellikle Karadeniz halkına çok teşekkür etmek istiyorum. Karadeniz'e geldiğimiz andan itibaren, o sıcaklığı o samimiyeti hissediyoruz. Herkesin Bodrum ile ilgili bir anısı, sevgisi var. Bodrum'a karşı onu da bize gösteriyorlar yansıtıyorlar. Karadeniz'de olmaktan çok mutluyuz" dedi.

Şehit cenazesi nedeniyle TIR'da müzik yayınını kestiklerini ifade eden Hıdır, Tunceli'de meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen Hakim Onur Alan'ın ve tüm şehitlerin acısını paylaştıklarını belirtti.

Bodrum Tanıtım TIR'ını ziyaret eden misafirlere Bodrum'un simgesi olan Bodrum mandalina kolonyası, lokumu ve gazozu ikram edilerek tanıtım broşürleri ve kitapçıkları verildi.

Gerçekleştirilen planlar doğrultusunda 30 ile gitmesi planlanan Tır daha önce Aydın, İzmir, Balıkesir, Eskişehir, Bursa, Çanakkale, Edirne, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Zonguldak, Bartın ve Samsun'u ziyaret etmişti. Ekip, Ordu'nun ardından Trabzon, Rize, Artvin, Kars, Erzurum, Sivas, Malatya, Diyarbakır, Gaziantep, Adana, Mersin, Kayseri, Ankara, Konya, Antalya ve Denizli illerini de ziyaret ederek Bodrum'u tanıtacak. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karadeniz Samsun Bodrum Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title