Haberler

Bodrum Sesiyle ABD'yi Sallayan Türk Kızı Bodrum'da

Sesiyle ABD'yi sallayan Türk kızı Bodrum'daDÜNYACA ünlü sanatçı Celine Dion'un sesine olan benzerliği ile dikkatleri üzerine çeken ve 13 yaşında olmasına rağmen ABD'de fırtınalar estiren Türk kızı Maylin Fox (Uyanık), tatil için geldiği Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, hedefinin Rihanna gibi ülkesini birçok uluslararası yarışmada temsil etmek olduğunu söyledi.

Sesiyle ABD'yi sallayan Türk kızı Bodrum'da

DÜNYACA ünlü sanatçı Celine Dion'un sesine olan benzerliği ile dikkatleri üzerine çeken ve 13 yaşında olmasına rağmen ABD'de fırtınalar estiren Türk kızı Maylin Fox (Uyanık), tatil için geldiği Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, hedefinin Rihanna gibi ülkesini birçok uluslararası yarışmada temsil etmek olduğunu söyledi.

Güçlü sesi ve sahnedeki duruşuyla kısa sürede başarı basamaklarını tırmanmaya başlayarak ABD'li organizatörleri peşinden koşturtan Maylin Fox, annesi Fulya Uyanık ve kardeşi Sarah Lynn Uyanık ile Muğla Yelken İl Temsilcisi ve Milli Hakem Esra Güven'in konuğu oldu. Maylin Fox, burada yaşadıklarını ve müzik piyasasındaki çıkışını DHA muhabirine anlattı.

32 yıl önce ABD'nin New York şehrine yerleşen 50 yaşındaki nakliyeci Halil Uyanık ile 45 yaşındaki Fulya Uyanık çiftinin bu ülkede dünyaya gelen iki çocuğundan biri olan Maylin Fox, müziğe 4 yaşında başladığını, ilk sahne deneyimini ise 6 yaşında yaşadığını söyledi. Müziğin yanında sahne sanatlarıyla da ilgilendiğini belirten Maylin Fox, "Los Angelas'taki IGLA Koleji 7. sınıfında öğrenimime devam edip, aynı zamanda müzik ustalarından eğitim almaya devam ediyorum. Çok küçük yaşlarda başladığım müzik çalışmalarımda en büyük desteği ailemden gördüm. Hep yanımda oldular. En iyi eğitimi almamı sağladılar. Şu anda çıkardığım iki single'daki eserlerin beste ve sözlerim bana ait. Daha yolun çok başında olduğumu biliyorum. Profesyonel menajer ve müzik insanları ile çalışıyorum. En büyük idolüm Rihanna ve Demi Lavato. Türkiye'de ise Ayla Çelik ve Tarkan'ın hayranıyım. İlk kez ABD'de 150 kişilik bir dans gurubu ile klip çektik. Çok sevildi, tutuldu. Bu kadar başarılı olacağını bende beklemiyordum" dedi.

"HUKUK EĞİTİMİ ALMAK İSTİYORUM"

Müzik eğitiminin yanısıra hukuk alanında üniversite eğitimi almak istediğini belirten Maylin Fox, "Ancak müzik benim için bir hava ve su gibi vazgeçilmez bir bütünlük. Bu nedenle müzik benim için her zaman bir numara olacak. Ancak humuk eğitimi de hayatımda olacak bu nedenle ABD'de çok çalışmam gerektiğinin farkındayım" diye konuştu.

"HEDEFİM ULUSLARARASI YARIŞMALARDA ÜLKEMİ TEMSİL ETMEK"

En büyük hedefinin iyi bir sanatçı olup ülkesini Rihanna gibi birçok uluslararası müzik yarışmasında yarışmada ve Eurovision'da temsil etmek olduğunu vurgulayan Maylin Fox, "Türk olmakla gurur duyuyorum ve bu konuda ABD'de hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Bodrum içinde bir beste ve şarkı yapacağım. Belki bu bestemi hem Türkçe hem İngilizce seslendiririm" dedi.

Maylin Fox, teyzesi Esra Güven'i ziyaret ve tatil için geldiği Bodrum'a hayran kaldığını belirtip, "Eminimki ABD'de Bodrum ve ülkemin güzellikleri yeterince bilinmiyor. Ben bile bir Türk kızı olarak bu güzellikleri yeni yeni fark ediyorum" dedi. Maylin Fox, Bodrum'un ardından İskenderun ve İstanbul'da tatilini sürdürdükten sonra ABD'ye döneceğini kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Celine Dion Rihanna Bodrum Fox Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title