Haberler

Bodrum Serdar Ortaç Bodrum'u Salladı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde sahne alan Serdar Ortaç, sevilen şarkılarıyla coşturduğu hayranlarına keyifli bir gece yaşattı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde sahne alan Serdar Ortaç, sevilen şarkılarıyla coşturduğu hayranlarına keyifli bir gece yaşattı. Evliliğini hatırlatıp bekar hayranlarına seslenen Ortaç, "Herkes bir gün aradığı deliyi bulacak" dedi. Gümbet Mahallesi'ndeki Club Pasha'da düzenlenen konserle sevenleriyle buluşan Serdar Ortaç, sahneye seyirciler arasından 'Gıybet' isimli şarkısını söyleyerek çıktı. Ortaç, sahnede şarkısını söylerken havai fişekler atıldı. Sahneye 2 dansçıyla sahneye çıkan Ortaç'ı, hayranları cep telefonlarına bol bol görüntüledi. Yaklaşık 1500 kişinin izlediği konserde Ortaç, sevenlerine oldukça eğlenceli saatler yaşattı.

Hayranlarına seslenen Ortaç, "Sevgili konuklar bu gece Serdar Ortaç'ın 1994'den beri bütün şarkılarını dinleyeceksiniz. Bu gece bizim gecemiz olacak. Bizim için eğleneceğiz. Hepiniz Serdar Ortaç'a hoş geldiniz. Arkadaşlar artık evlendiğime göre kimseye canım, cicim demeyeceğim. Ayrıca herkes bir gün aradığı deliyi bulacak" diyerek, 'İki Deli' isimli parçasını söyledi. Parçasını bitirdikten sonra "Artık evlendiğime göre bütün bekarlara nispet yaparcasına içebilirim. Kaç tane evli var aramızda çok merak ediyorum. Evlilik dünyanın en güzel şeyi her zaman söylüyorum" dedi. Bir hayranın "Evet evlilik güzel şey" demesi üzerine "Evlendin mi" diyen Ortaç, "Hayır" cevabını alınca "O zaman neden evet diyorsun. Yalnız evliliğin bir handikabı var bundan sonra kimseyle canım, cicim, balım demek yok. Bundan sonra sadece karımız kocamız olacak. Kimse sana balım demesin sağ taraf" diyerek 'Kimse Sana Canım Cicim Demesin' isimli şarkısını söyledi. Yaklaşık 2 saat sahnede Ortaç, hayranları tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Serdar Ortaç Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title