Haberler

Bodrum Önce Nişan Taktı Sonra Harmandalı Oynadı

Önce nişan taktı sonra harmandalı oynadıMuğla'nın Bodrum İlçesi'nde Gümüşlükspor'un kulüp başkanlığını yapan sanatçı Nejat İşler, Bodrumlu bir çiftin nişan yüzüğünü taktıktan sonra harmandalı oynadı.

Önce nişan taktı sonra harmandalı oynadı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Gümüşlük spor'un kulüp başkanlığını yapan sanatçı Nejat İşler, Bodrumlu bir çiftin nişan yüzüğünü taktıktan sonra harmandalı oynadı.

Gümüşlük spor Kulübü Başkanı oyuncu Nejat İşler, Bodrum'un Gümüşlük Mahallesi Karabağlı Mevkii'nde 400 davetlinin bulunduğu bir otelde düzenlenen nişan törenine katıldı. Moda tasarımcısı 23 yaşındaki Müge İnci ile Yakamoz Restoran'ın işletmecisi 23 yaşındaki Görkem Kolcu'nun nişan yüzüklerini takan İşler, daha sonra nişanlı çift ve yakınları ile birlikte yöresel oyunları sergiledi. Harmandalı ve Çökertme gibi yöresel oyunları ustaca oynayan ve yaklaşık üç saat nişanda kalan İşler, davetliler tarafından bol bol alkışlandı.

Bir yıl sonra düğün yapacaklarını belirten Görkem Kolcu, "09.09.2017 tarihinde yani tam bir yıl sonra düğünümüzü yapmaya karar verdik, yine tanıklarımızdan birisi Nejat İşler olacak. Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan özellikle Gümüşlüklü çocukların ve gençlerin spor yapması için her türlü fedakarlığı gösteren sanatçı dostumuz Nejat İşler'e teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nejat İşler Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title