Haberler

Bodrum Nils Petter Molvaer Gümüşlük'te Sahne Aldı

Nils Petter Molvaer Gümüşlük'te sahne aldıMUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali'nde sahne alan Norveçli ünlü caz trompetçisi Nils Petter Molvaer, müzik ziyafeti sundu.

Nils Petter Molvaer Gümüşlük'te sahne aldı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali'nde sahne alan Norveçli ünlü caz trompetçisi Nils Petter Molvaer, müzik ziyafeti sundu.

ENKA Kültür Sanat işbirliğiyle Türkiye'ye davet edilen dünyaca Norveçli ünlü caz trompetçisi Nils Petter Molvaer, Denizbank ana sponsorluğunda düzenlenen 13'üncü Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali'nde sahne aldı. Gümüşlük sahilindeki festival merkezinde düzenlen konser, 'Suda Caz' konserlerinin de ilki oldu. Bu sene festival kapsamında gerçekleşecek Suda Caz serisinde toplam 5 konser düzenleneceği bildirildi.

Özellikle Kuzey cazına daha fazla ilgi duyanların yakından tanıdığı Norveçli trompetçi Nils Petter Molvaer, farklı üslubuyla ve sıra dışı müziğiyle Suda Caz sahnesinde olağanüstü bir performans sergiledi. Geçtiğimiz hafta Uluslararası Montreal Jazz Festivali'nin konuğu olan Molvaer'e Gümüşlük'teki konserde, gitarla Geir Sundstol, bass gitarla Jo Berger Myhre ve davulla Erland Dahlen eşlik etti. Daha önce de birçok kez birlikte sahne alan ekip, izleyicilerden büyük ilgi gördü. Gümüşlük sahilinde caz severlerle buluşan Nils Petter Molvaer, özellikle 2014'te yayınlanan son albümü Switch olmak üzere, önceki albümlerinden de seçme eserler seslendirdi. İki saat sahnede kalan Molvaer ve ekibini, Gümüşlük sahilini dolduran çok sayıdaki cazsever izledi. Açık Radyo caz programı yapımcısı Jak Kohen, caz sanatçısı Emin FIndıkoğlu gibi cazın duayenleri de izleyiciler arasında yer aldı. Daha önce de Türkiye gelerek konserler veren Nils Petter Molvaer, bu akşam (salı) da İstanbul'da ENKA Eşref Denizhan Açıkhava Tiyatrosunda sahne alacak.

Öte yandan; Gümüşlük Festivali'nin bugünkü konuğu olacak Simin Tander, 'etnik caz' türünde müzik ziyafeti yaşatacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizbank Gümüşlük Türkiye Bodrum Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title