Haberler

İsveçli Milyarderler, İsveç Kraliyet Ailesi Üyeleriyle Bodrum'da

Güncelleme:

İsveç'te mücevher sektöründe faaliyet gösteren milyarderler iş adamı Sten Warborn, kraliyet ailesinden Prens Daniel ile Prenses Victoria'yla birlikte Bodrum'a geldi.

İsveç'te mücevher sektöründe faaliyet gösteren milyarderler iş adamı Sten Warborn, kraliyet ailesinden Prens Daniel ile Prenses Victoria'yla birlikte Bodrum'a geldi. Warborn'a ait 200 milyon dolarlık yata geçen grup, Ege Denizi'nde tatile çıktı.

TARİFELİ UÇAKLA BODRUM'A GELDİLER

İsveç'in mücevher pazarında lider konumunda bulunan İduna Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Sten Warborn, Kraliyet ailesi üyelerinden Prens Daniel, Prenses Victoria ve kızı 6 yaşındaki Emma ile birlikte dün (pazartesi) akşam saatlerinde tarifeli uçakla Milas- Bodrum Havalimanı'na geldi.

200 MİLYON DEĞERİNDEKİ YATA BİNDİLER

VIP üç minibüse binen, altısı koruma toplam 20 kişilik grup, Bodrum Kara Ada açıklarında bekleyen süper lüks yata geçti. Warborn'a ait 200 milyon dolar değerindeki, 63 metre uzunluğunda olan süper lüks 'Lady Britt' adlı yat demir alarak, Bodrum kent merkesine altı mil uzaklıktaki Kisebükü Koyu'na hareket etti.

Koyda demirleyen yattan inen Warborn ve Prens Daniel, su kayağı yaptı. Emma'nın ise korumalar eşliğinde kanoya bindiği görüldü.

YENİ KONAKLAMA ALANI ÖLÜDENİZ

İsveç ve Finlandiya'da 200'ün üzerinde mağazası ve 1200 çalışanı bulunan İduna Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Sten Warborn da önce denize girdi ardından İsveç meclisinden politikacıların da bulunduğu belirtilen konuklarla sohbet etti. Bu sabaha karşı Bodrum'dan demir alan Warborn ve konukları, Fethiye Ölüdeniz'e demirledi.

ÜNLÜ OYUNCU DA O YATLA TATİL YAPMIŞTI

İsveçli milyarder Sten Warborn'a ait yat, haftalık 475 bin Euro'ya kiralık olarak da hizmete sunuluyor. Geçen 4 Haziran'da yatı kiralayan ABD'li ünlü oyuncu Andrew Garfield, sevgilisi Emma Stone'la Ege'de tatil yapmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Ege Denizi Bodrum İsveç Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500

Yorumlar (1)

YilmazMobil-IOS:

yatla giris icin para oduyorlarmi ? bedava deniz yok kardesiiim

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title