Haberler

Bodrum İftara Başkan Kocadon ile Girdi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Ramazan ayı boyunca faaliyet gösterecek olan iftar çadırları vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Ramazan ayı boyunca faaliyet gösterecek olan iftar çadırları vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Bodrum Belediyesi Gümbet Pazar yeri ve Omurca ilk öğretim okulu bahçesinde ramazan ayı boyunca iftar yemeği verecek. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 11 ayın sultanı ramazan ayında tüm vatandaşları davet etti.

İlk gününden yoğun ilgi gören iftar çadırları 1 ay boyunca faaliyet gösterecek. iftar çadırına ilk gün Bodrum belediye başkanı Mehmet Kocadon ev sahipliği yaparken, Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Deniz Ticaret odası başkanı Gündüz Nalbantoğlu, Şoförler odası başkanı Aytekin Canakçı, DP ilçe başkanı Nihal İmbat, Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz, Bodrum Müftüsü Emin Arık, Mahalle muhtarları, Belediye Meclis üyeleri, Bodrum Otelciler ve Pansiyoncular Derneği Başkanı Halil Özyurt, Bodrum İşadamları ve Sanayiciler Derneği Başkanı Engin Kaplan ve çok sayıda vatandaş bir araya geldi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon İftar kuyruğuna girerek yemeğini aldı. Vatandaşlar ile beraber iftar yapan Kocadon, 1 ay boyunca iftar yemeğinin devam edeceğini söyledi. İftar yemeğinin ardından Umurça camii hocası Kamil Gürkan ile Bodrum Müftüsü Emin Arık yaptıkları konuşmalar ile yemek duası okuyarak, ramazan kültüründe iftar sofralarının kurulmasının yer aldığını ve bu geleneklerin yaşatılmasının çok önemli olduğunu belirttiler. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kocadon Emin Arık Bodrum Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title