Haberler

Bodrum- Fırtına Beklenen Bodrum'da Güneş ve Deniz Keyfi

Fırtına beklenen Bodrum'da güneş ve deniz keyfiMuğla'nın Bodrum İlçesi'nde, yarın için fırtına ve yağışlı hava uyarıları yapılırken; güneşli hava bugün nazire yaparcasına kendini hissettirdi.

Fırtına beklenen Bodrum'da güneş ve deniz keyfi

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, yarın için fırtına ve yağışlı hava uyarıları yapılırken; güneşli hava bugün nazire yaparcasına kendini hissettirdi. Güneşi fırsat bilerek denize de giren vatandaşlar, güneş banyosu yaptı.

Fırtınaya karşı uyarılan Bodrumlular, uyarıların bir gün öncesinde kendini iyice hissettiren güneşli hava sürpriziyle karşılaştı. Hava sıcaklığının 21 derece ölçüldüğü kentte, özellikle ilçedeki yerleşik yabancılar ve tatile gelenler sahillere koştu. Denize girenlerin de olduğu Bodrum'da, öğlende sahiller kalabalıklaştı. 7'den 70'e vatandaşlar güneşin tadını çıkardı.

Kentte güneşli havanın tadını çıkaranlardan Selçuk İyici, "Bu hava büyük bir şans. Yaz mevsimini beklemeye gerek yok" dedi.

Torunu gezdirmeye çıkan Atiye Yaş ibe güzel bir gün geçirdiklerini söyledi. Bodrum'da yaşayan İngiliz ve İskoç uyruklu bir grup, son günlerdeki terör saldırılarına inat, "Türkiye'ye gelin. Problem yok" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title