Haberler

Bodrum'daki Kaçak Göçmen Operasyonu

İlçede 21 kaçak göçmenin yakalanmasıyla ilgili gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Bodrum'da, göçmen kaçakçılığı olayına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, ilçede dün gece iki araçta yakalanan biri çocuk 21 kaçağı, yasa dışı yollardan Yunan adalarına geçirmeye çalıştıkları öne sürülen Bekir K., Hilmi K. ve Emin B. gözaltına alındı. Bodrum Emniyet Müdürlüğündeki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.

Kaçakların ise sınır dışı edilmek üzere Muğla Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesine sevk edildiği öğrenildi.

Milas-Bodrum karayolu Güvercinlik mevkisinde polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayarak kaçan iki minibüs, Gümbet kavşağında durdurmuş, araçlarda 10'u Suriye, 5'i Kamerun ve 6'sı Mali uyruklu 21 kaçak yakalanmıştı. Kaçakları yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Kos Adası'na geçirmeye çalıştıkları öne sürülen 3 kişi gözaltına alınmıştı. - Muğla

Kaynak: AA / Güncel

Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title