Haberler

Bodrum'daki Cinayet ve Yaralama

Bodrum'da eski eşini öldürüp, kadının çalıştığı iş yerinin sahibini de silahla ağır yaraladıktan sonra yakalanan zanlı, adliyeye sevk edildi.

Bodrum'da eski eşini öldürüp, kadının çalıştığı iş yerinin sahibini de silahla ağır yaraladıktan sonra yakalanan zanlı, adliyeye sevk edildi.

Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığında ifade işlemleri tamamlandıktan sonra yoğun güvenlik önlemleri altında Bodrum Adliyesine getirilen zanlı H.S, gazetecilerin, "Pişman mısınız, Neden öldürdünüz?" sorularını yanıtsız bıraktı.

Zanlının adliyeye girişinin ardından gazetecilere açıklama yapan H.S'nin avukatı Mehmet Boro, "Kişi olayda ağır tahrik olduğunu düşünüyor. Çiftin bir çocuğu var. Bu, her insanın başına gelebilir. İnsanoğlu her türlü duyguya sahiptir. Ağır tahrik altında yapılmış bir eylemdir." diye konuştu.

H.S'nin Ayşegül Aslan ile imam nikahıyla evli olduğunu belirten Boro, "Evlenme usulüne göre boşanma olmamıştır. Fiili ayrılık olmuş ancak boşanma olmamış. Çift arasında herhangi bir resmi nikah yok. Kişinin inanç sistemine göre kişi kendisini evli olarak kabul ediyor. " ifadesini kullandı.

Dün, Bodrum'un Göltürkbükü Mahallesi'nde Ayşegül Aslan, çalıştığı çamaşırhanede, imam nikahıyla birlikte yaşadıktan sonra ayrıldığı H.S tarafından silahlı saldırıya uğramış, olay yerinde hayatını kaybetmişti. Saldırıda ağır yaralanan iş yeri sahibi Halil Elik ise ilçedeki özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Bodrum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title