Haberler

Bodrum'da yol kapatma eylemi -

Bodrum'da bir grup, çok sayıda trafik kazasının meydana geldiği karayolunu yaklaşık yarım saat trafiğe kapattı.

Bodrum'da bir grup, çok sayıda trafik kazasının meydana geldiği karayolunu yaklaşık yarım saat trafiğe kapattı.

İlçeye bağlı Yalkavak Mahallesi Gökçebel mevkisinde toplanan 100 kişilik grup, ellerinde, "Yollar ülkeye can verir, Gökçebel yolu can alıyor", "Canımızı yolda bulmadık", "Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğünü göreve çağırıyoruz" yazılı pankartlar ile slogan atarak karayolunu yarım saat trafiğe kapattı.

Karayoluna oturan grup hızlı geçen araç sürücülerine tepki gösterdi. Protestocu gruba bazı araç sürücüleri de alkışlarla destek verdi.

Grup adına açıklama yapan Hayrullah Kayacan, bölgede 6 ay içerisinde 8 ölümlü trafik kazasının meydana geldiğini söyledi.

Kazalar nedeniyle karayolunu ulaşıma kapattıklarını belirten Kayacan, "Burada her gün yaralamalı ve ölümlü kaza oluyor. Burası adeta ölüm yolu haline geldi. Bu yolda acilen bir önlem alınmasını istiyoruz" dedi.

Bazı vatandaşlar ise yolun karşısındaki alışveriş merkezlerine geçebilmek için kaza tehlikesi atlattıklarını anlatarak, özellikle gece saatlerinde araçların daha süratli geçtiklerini dile getirdi.

Yol kapatma eyleminde çok sayıda polis güvenlik önlemi alırken grup, açıklamanın ardından olaysız dağıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title