Haberler

Bodrum'da Yaşanan Sel Felaketi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Yetkililerin bölgede inceleme yapması -Bölgeden görüntüler - Muğla'nın Bodrum ilçesinde 22 Eylül 2015'te yaşanan sel felaketiyle ilgili, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun talimatıyla ilçede inceleme başlatıldı Bodrum ilçesinde geçtiğimiz 22 Eylül 2015'te yaşanan sel felaketiyle ilgili, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun talimatıyla ilçede inceleme başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-Yetkililerin bölgede inceleme yapması

-Bölgeden görüntüler - Muğla'nın Bodrum ilçesinde 22 Eylül 2015'te yaşanan sel felaketiyle ilgili, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun talimatıyla ilçede inceleme başlatıldı

Bodrum ilçesinde geçtiğimiz 22 Eylül 2015'te yaşanan sel felaketiyle ilgili, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun talimatıyla ilçede inceleme başlatıldı.

Bakan Eroğlu'nun Muğla ziyaretinde gelen talepler üzerine başlatılan çalışmaya, DSİ ve Muğla Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

Devlet Su İşleri (DSİ) 21. Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Ertürk, Muğla Orman Bölge Müdür Yardımcısı Özkan Şahin, Milas Orman İşletme Müdürü Tayfur Kazakoğlu, Bodrum Orman İşletme Şefi Önder Barut ve beraberindekilerin katılımıyla, ilçede ön inceleme yapıldı.

Bodrum'da yaşanan şiddetli yağışlarla oluşan su baskınlarının sebeplerini araştırmak amacıyla başlatılan çalışma kapsamında bazı dere yatakları da incelendi.

Yetkililer Gökçeler, Gerence, Çukurdere, Gazderesi ve Alien dereleri ile çevresinde incelemelerde bulunarak, fotoğraflama çalışması yaptı.

Üst kısımlarda yapılan çalışmaların yıl içerisinde belediye mülkiyet sorunlarının çözülmesinin ardından alt havzada da yapılacağı, bu çalışmayla su baskınlarının önüne geçilmeye çalışılacağı belirtildi.

Öte yandan çalışmalar kapsamında tespit edilen bazı bölgelerde, ağaçlandırma ve rehabilitasyon çalışması yapılacağı vurgulandı.

Kaynak: AA / Güncel

Veysel Eroğlu Bodrum Eylül Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title