Haberler

Bodrum'da Yakalanan Şüpheli Hakkari'ye Gönderildi

Güncelleme:

Yüksekova'da 3 askerin PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit edilmelerinin ardından başlatılan operasyonlar kapsamında bir kişi Bodrum'da yakalandı.

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde geçen cumartesi günü 3 askerin PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit edilmelerinin ardından başlatılan operasyonlar kapsamında bir kişi Bodrum'da yakalanıp gözaltına alındıktan sonra Hakkari'ye gönderildi.

Muğla İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, "Bu kişinin, üç askerimizin şehit olduğu olaya karışıp karışmadığı hakkında bir bilgim yok. Biz bize bildirilen görevi layıkıyla yerine getirdik" dedi.

Hakkari Yüksekova'da 3 askerin PKK'lı teröristler tarafından şehit edilmesiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si Hakkari Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından serbest kalırken, dün gece 3 kişi daha gözaltına alındı.

Bu 3 şüpheli arasında bulunan ve geçen 19 Temmuz'da Uzman Çavuş K.U.'nun yaralanmasıyla ilgili de arandığı öğrenilen E.A., dün sabah saatlerinde Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde düzenlenen operasyonla yakalandı. Özel Harekat ve Terörle Mücadele Şube müdürlüklerinde görevli polislerin katıldığı operasyonda gözaltına alınan E.A., işlemlerinin ardından Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Operasyonla ilgili bilgi veren Muğla İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, "Bodrum İlçe merkezinde yaptığımız operasyonda dün bir kişiyi saklandığı evde yakalayıp gözaltına aldık. Özel Harekat ve Terörle Mücadele Şube müdürlüklerinde görevli personelimizin yaptığı operasyonda, gözaltına alınan kişiyi sorgusu için Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim ettik. Ancak bu kişinin, üç askerimizin şehit olduğu olaya karışıp karışmadığı hakkında bir bilgim yok. Biz bize bildirilen görevi layıkıyla yerine getirdik" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüksekova Hakkari Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

title