Haberler

Bodrum'da Tacı Ukraynalı Güzel Kaptı

Bodrum'da bu yıl beşincisi düzenlenen 'Princess Of The Globe 2015' yarışmasında Ukraynalı model 22 yaşındaki İana Ravlikovska kraliçe seçildi.

Bodrum'da bu yıl beşincisi düzenlenen 'Princess Of The Globe 2015' yarışmasında Ukraynalı model 22 yaşındaki İana Ravlikovska kraliçe seçildi.

Bodrum'da bu yıl Torba Mahallesi'ndeki Blue Dreams Otel'de beşincisi gerçekleştirilen 'Princess Of The Globel 2015' yarışmasına katılan 21 güzel, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde düzenlenen gecede jüri karşısına çıktı. Ermeni organizatör Ashot Khachatryan ile Jolly Tur tarafından düzenlenen yarışmada, Blue Dreams Otel'de bir hafta kamp süreci geçiren güzeller, kraliçelik tacı için mücadele etti. Güzeller, ilk olarak, geleneksel kıyafetleriyle sahneye çıktı. Ardından bikinili olarak boy gösterdi. Son olarak; Ermeni modacı Susanna Gharabartsyan'ın '2015 yılı Gece Kıyafetleri Koleksiyonu' ile sahne aldı. Podyumda salınan güzeller, ardından yarışmanın sonucu için nefeslerini tuttu.

TACI UKRAYNALI GÜZEL İANA TAKTI

Türkiye'yi temsil eden lise öğrencisi 18 yaşındaki Deniz Erke yarışmada beşinci olurken; Sibiryalı 24 yaşındaki İrina Karnıukhina dördüncü, Rus güzel 25 yaşındaki Marina Lavrenteva üçüncü, Letonyalı 21 yaşındaki Zhanna Zavyalova ikinci oldu. Ukraynalı model 22 yaşındaki İana Ravlikovska ise birinci seçilerek, kraliçe tacına layık görüldü. Güzellere taçlarını Blue Dreams Otel Yönetim Kurulu Başkanı Erkam Kırelli taktı. Dereceye giren güzeller, ödüllerin verilmesinin ardından hep birlikte kutlama pastasını kesti. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title