Haberler

Bodrum'da, Su Parkında Havuza Giren Çocuk Boğuldu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Vatandaşın cep telefonuyla çektiği görüntü (olay yeri)- Polis otosundan detay- Ambulansın hastaneye gidişi- Su parkından görüntü Bodrum'da, su parkındaki havuza giren çocuk boğuldu- Muğla'nın Bodrum ilçesinde, ailesiyle birlikte serinlemek için su parkındaki havuza giren 10 yaşındaki çocuk boğularak yaşamını yitirdi Bodrum ilçesinde, serinlemek için ailesi ile birlikte su parkındaki havuza giren çocuk boğuldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Vatandaşın cep telefonuyla çektiği görüntü (olay yeri)- Polis otosundan detay- Ambulansın hastaneye gidişi- Su parkından görüntü Bodrum'da, su parkındaki havuza giren çocuk boğuldu- Muğla'nın Bodrum ilçesinde, ailesiyle birlikte serinlemek için su parkındaki havuza giren 10 yaşındaki çocuk boğularak yaşamını yitirdi Bodrum ilçesinde, serinlemek için ailesi ile birlikte su parkındaki havuza giren çocuk boğuldu. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Ortakent-Yahşi Mahallesi'nde bulunan bir su parkına giden Tanzel Tuna Şendil ile (10) ailesi, serinlemek için havuza girdi. Şendil, çok sayıda kişinin aynı anda yüzdüğü havuzda henüz belirlenemeyen bir nedenle boğuldu. Ailesi ve çevredekilerin yardımıyla havuzdan çıkarılan çocuk için bölgeye sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, çocuğa dakikalarca kalp masajı yaptı.Havuz başındaki müdahalelerin ardından ambulansa alınan Şendil, bölgeye yakın özel bir hastaneye kaldırıldı. Şendil hastanede hayatını kaybetti. Yakınlarının sinir krizi geçirdiği olayla ilgili, polis soruşturma başlattı. Şendil'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Muğla Adli tıp Kurumuna gönderildi.

Kaynak: AA / Güncel

Ortakent Yahşi Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title