Haberler

Bodrum'da Soğuk ve Yağışlı Havaya Mola

Bodrum'da soğuk ve yağışlı havaya molaMUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde yaklaşık 2 haftadır süren soğuk ve yağışlı hava, yerini güneşli gökyüzüne bıraktı.

Bodrum'da soğuk ve yağışlı havaya mola

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde yaklaşık 2 haftadır süren soğuk ve yağışlı hava, yerini güneşli gökyüzüne bıraktı. Sahildeki kafeteryalar güneşlenenler ve yürüyüş yapanlarla doldu.

Bodrum, yaklaşık 2 haftadır süren soğuk ve yağışlı havayı geride bıraktı. Hava sıcaklığı 18, deniz suyu sıcaklığı ise 17 olarak ölçüldü. Açık ve güneşli gökyüzüyle ilçe sahillerindeki kafeteryalar doldu. Vatandaşlar, Kumbahçe sahilinde yürüyüş yaptı. Bazı vatandaşlar güneşlenirken, güzel havanın tadını çıkardı. Bodrum Belediyesi'nin Kumbahçe Mahallesi'ndeki Mafer Kafeteryasında oturacak yer kalmadı. Anneleriyle sahile gelen çocuklar, güvercinleri besledi; sokak köpekleriyle oynadı.

Ankara'dan hafta sonu tatili için Bodrum'a gelen evli ve 1 çocuk babası inşaat mühendisi Hakan Deliormanlı, "Bodrum'un kışı da yazıda bir başka. Ankara'da günlerce süren soğuk havadan bıkıp 2-3 günlüğüne de olsa Bodrum'a geldik. Hafta sonu için çok şanslıyız. Güneş ve sıcak hava bizimle birlikte" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title