Haberler

Bodrum'da Şarkı ve Türkü Dolu Gece

Bodrum'da şarkı ve türkü dolu geceMuğla'nın Bodrum İlçesi'nde, sahne alan Acarkent Musiki Derneği Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Koroları'nın seslendirdiği birbirinden güzel şarkı ve türkülerle Bodrumlular'a uzun süre unutamayacakları bir gece yaşattı.

Bodrum'da şarkı ve türkü dolu gece

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, sahne alan Acarkent Musiki Derneği Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Koroları'nın seslendirdiği birbirinden güzel şarkı ve türkülerle Bodrumlular'a uzun süre unutamayacakları bir gece yaşattı.

Bodrum Belediyesi'nin desteğiyle Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde sahne alan 2 şef, 1 konuk sanatçının da yer aldığı 50 kişilik Acarkent Musiki Derneği Korusu'nun konserini yaklaşık 600 kişi izledi.

Acarkent Musiki Derneği'nin kuruluşunun 10. yılına özel olarak düzenlenen konser Muazzez Ersoy'un Safalar Getirdiniz Safa Geldiniz Dostlar parçası ile başladı. Koro, Yıldırım Bekçi şefliğinde Zeki Müren'in Seni Ben Ellerin Olsun Diye mi Sevdim parçasının da aralarında bulunduğu Türk Sanat Müziği'nin sevilen şarkılarıyla konserini sürdürdü. Konserde derneğin alynı zamanda korucusu da olan konuk sanatçı Ayşe Tunalı da koroya eşlik etti.

Konserin ikinci bölümünde ise Acarkent Musiki Derneği Türk Halk Müziği Korosu, Nursaç Doğanışık şefliğinde sıra gecelerinde söylenen birbirnden güzel türküleri seslendirdi. Yaklaşık bir buçuk saat süren konserin sonunda izleciler korodaki sanatçıları uzun süre ayakta alkışladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Muğla Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title