Haberler

Bodrum'da Otomobil Yangını

Bodrum ilçesinde bir otomobil yanarak kullanılamaz hale geldi.

Bodrum ilçesinde bir otomobil yanarak kullanılamaz hale geldi.

İlçeye bağlı Ortakent-Yahşi Mahallesi Oyder Caddesi'nde, Hakan Çulha, 48 UK 870 plakalı otomobiliyle seyir halindeyken koku ve duman çıktığını fark etmesi üzerine durdu.

Otomobilinde bulunan eşi, 20 günlük bebeği ile 5 yaşındaki çocuğunu da son anda çıkaran Çulha'nın LPG'li otomobili bir anda alev aldı. Çulha, eşini ve çocuklarını başka bir araca bindirerek olay yerinden uzaklaştırdı.

Yangını kendi imkanlarıyla söndüremeyen Çulha, itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler, araca müdahale etti. Alevler söndürüldü ancak otomobil kullanılamaz hale geldi.

Otomobil sürücüsü Hakan Çulha, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangını seyir halindeyken fark ettiğini belirterek, "Direksiyon altından içeriye kor düşmeye başladı. Hemen araçtan indik. Yangın söndürme tüpüyle müdahale ettim ama sönmedi. Kaputu da açamadım. İtfaiye gelene kadar tamamen yandı." diye konuştu.

Çulha, yangının elektrik aksamından çıktığını tahmin ettiklerini ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ortakent Yahşi Bodrum 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title