Haberler

Bodrum'da Makilik Alanda Yangın

Güncelleme:

Bodrum'da yerleşim alanlarına yakın bir bölgede çıkan ve rüzgarın etkisiyle büyüyen yangında 5 hektarlık alan zarar gördü.

Bodrum'da makilik yangını- Yerleşim alanlarına yakın bir bölgede çıkan ve rüzgarın etkisiyle büyüyen yangında 5 hektarlık alan zarar gördüMUĞLA (AA) - Bodrum'da makilik alanda çıkan yangın söndürüldü.İlçeye bağlı Turgutreis Mahallesi Akçaalan mevkisindeki makilik alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına, Muğla Büyükşehir Belediyesine ait çok sayıda itfaiye ekibi ve Milas Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı bir helikopterle müdahale edildi.Bölgenin kayalık ve dik olması nedeniyle itfaiye ekipleri yangına müdahalede zaman zaman güçlük çekti. Yangın, havadan yapılan etkili müdahaleyle yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alındı.Yangında yaklaşık 5 hektarlık makilik alan zarar gördü. Güvenlik güçleri bölgede yangınla ilgili inceleme yaptı. -Bodrum'da makilik yangını

Kaynak: AA / Güncel

Turgutreis Akçaalan Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title