Haberler

Bodrum'da Kuvvetli Sağanak Toprak Kaymasına Neden Oldu

Güncelleme:

Bodrum'da sabah etkili olan kuvvetli sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Meydana gelen toprak kayması nedeniyle bir otomobilde hasar oluştu.

Bodrum'da sabah etkili olan kuvvetli sağanak, hayatı olumsuz etkiledi.

İlçede gece saatlerinde başlayan ve sabaha doğru etkisini artıran kuvvetli sağanak nedeniyle bazı ev, iş yerleri, bir aile hekimliği merkezi ile tarım arazileri sular altında kaldı.

Kuvvetli yağış özellikle ilçe merkezi ile Bitez, Yalıçiftlik, Ortakent, Turgutreis, Gümüşlük Koyunbaba'da etkili oldu. Yalıçiftlik Mahallesi'nde su basan bazı ev ve iş yerleri vatandaşlarca temizlendi.

Şiddetli yağış nedeniyle Yalıçiftlik Mahallesi'nde bir otomobil, toprak kayması nedeniyle sürüklenerek zarar gördü. Yalıçiftlik 15 No'lu Yalı Aile Sağlığı Merkezi de dağdan gelen yoğun yağmur sularının etkisi altında kaldı. Aile sağlığı merkezi, görevli doktor, hemşireler ve belediye ekiplerince temizlenmeye çalışıldı.

Yağış nedeniyle dolan derelerin taşıdığı çamur, Yalıçiftlik Koyu'nun rengini değiştirdi. Yağışın etkili olduğu saatlerden itibaren önlem alan belediye ekipleri, sorunlu bölgelere müdahale etti.

Su baskınına uğrayan noktalardaki çalışmaların sürdüğü öğrenildi. - Muğla

Kaynak: AA / Yerel

Turgutreis Bodrum Bitez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title