Haberler

Bodrum'da Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Başladı

Bodrum Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 3’üncü Bodrum Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası, Marmara Koleji ile Bodrum Anadolu Lisesi arasında oynanan maç ile başladı.

Bodrum Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 3'üncü Bodrum Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası, Marmara Koleji ile Bodrum Anadolu Lisesi arasında oynanan maç ile başladı.

Bodrum Belediyesi Gümbet Binnaz Karakaya Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı 3-0 Marmara Koleji kazandı.

15 takımın katılımıyla başlayan turnuvada mücadele edenlerin tamamı linaslı olmayan sporculardan oluşurken, turnuvanın açılış konuşmasını yapan Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan "Bodrum'da sporu yaygınlaştırmak, kurumlar arası iletişimi arttırmak, kaynaşmayı sağlamak için yaptığımız turnuvamızın bu sene üçüncüsünü gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımızın da turnuvaya izleyici olarak katılmasını diliyorum. Turnuvada mücadele edecek tüm takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

Turnuvaya katılan bazı takımlar ise bay bayan karma takım oluştururken, kazanılan 3 set ve 25 sayı üzerinden oynanan karşılaşmaların beşinci sete uzaması durumunda son set 15 sayı üzerinden oynanacak. ise Bodrum'da görev yapan beden eğitimi öğretmenleri ile halk eğitimde görevli antrenörlerin hakemliğini yapacağı turnuvada takımlar sahada 6 kişi mücadele edecek.

Turnuvanın final müsabakası ise 1 Nisan'da oynanacak. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karakaya Marmara Bodrum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title