Haberler

Bodrum'da Kış Turzmi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 12 ay turizm için otelini kapılarını kapatmayan Ambrosia otel kış aylarında da faaliyetini sürdürüyor.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 12 ay turizm için otelini kapılarını kapatmayan Ambrosia otel kış aylarında da faaliyetini sürdürüyor.

Ege'nin incisi olarak bilinen ve yılda yaklaşık 3 milyon turisti ağırlayan Bodrum kış ayılarında da turistlik faaliyetlerini sürdürüyor. Kış sezonun da birçok otel kapılarını kapatırken Bitez'de bulunan Ambrosia otel 12 ay boyunca yerli ve yabancı turistleri ağırlıyor. Kış aylarında Bodrum'u ziyarete gelen birçok turist, hizmetlerini aralıksız sürdüren Ambrosia otel de kış tatilinin tadını çıkarıyor.

Kış aylarında da faaliyetlerine sürdürdüklerini belirten Ambrosia otel Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Kılıç "Kış aylarında da Bodrum'da açık olan otellerden biriyiz. Biz 12 ay turizm ve Bodrum'un kalkınması için otelimizin kapılarını hiç kapatmıyoruz. Kış ayında da birçok faaliyet ve etkinliklerimiz oluyor. Biz Bodrum'un yaz ve kış gözetmeksizin 12 ay turizm yapması için otelimizi açık tutuyoruz. Kış aylarında da Bodrum güneşli ve sıcak buda Bodrum2da 6 ay değil 12 ay turizm için ideal" dedi.

Öte yandan kış aylarından fitness ve hafta sonu açık büfe brunch keyfi'de sunan Ambrosia otel Bodrum'un yerli halkına da hitap ediyor. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bodrum Muğla Bitez Ege Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title