Haberler

Bodrum'da İsale Hattı 11'nci Kez Patlayınca Tatilciler Yolda Kaldı

Güncelleme:

Bodrum'da 3 yıl önce DSİ tarafından yapılan içme suyu isale hattı bir yıl içerisinde 11'nci kez patladı.

Bodrum- İzmir Karayolu'nun Gökçeler Mevkii'nde patlayan içme suyu hattından tonlarca su saatlerce karayoluna döküldü. Sularla birlikte dağlardan kopup karayoluna dökülen kayalar ve taşlar yolu ulaşıma kapattı.

Bodrum-İzmir karayolunda yaklaşık 2 kilometrelik bir alan kullanılamaz hale geldi. Bodrum'dan Muğla ve İzmir yönüne gitmekte olan araçlar yaklaşık iki saat yolda mahsur kalırken, yaklaşık 6 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

Tatilciler dönüş yolunda yaşadıkları sel suyu kabusu nedeniyle saatlerce beklemek zorunda kaldı. Trafik polisleri ve itfaiye ekipleri kaza yaşanmaması için yolda geniş güvenlik önlemleri aldı.

CEP TELEFONU GÖRÜNTÜLERİ ŞOK ETKİSİ YARATTI

Yaşanan olayın boyutunu karayolundan aracı ile geçmekte olan danışmanlık şirketi yöneticisi İbrahim Çeçen, cep telefonu ile saniye saniye görüntüledi.

Tonlarca suyun karayoluna taş ve kayalarla birlikte indiğini belirten Çeçen, "Yalıkavak'ta yaşıyoruz daha öncede birçok kez bu yol sular altında hatta bazı araçlarda su ve toprak altında kalırken, insanlar canını zor kurtardı. Hergün binlerce aracın geçtiği yolda yaşananlara bir son verilmesi gerek. Büyük şans eseri oradan geçen araçla son anda suların ve kayaların altında kalmaktan son anda kurtuldu. İzmir yönünden geliyorduk, gördüğümüz manzara karşısında şok olduk sanki bir baraj patlamış tonlarca su dökülüyordu" dedi.

İsale hattındaki suyun kesilmesinin ardından yaklaşık iki saat sonra iş makinaları yoldaki kaya ve toprakları temizlemeye başladı. Temizliğin ardından yol kontrollü olarak trafiğe açıldı. Belediye işçileri isale hattının tamirine başladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gökçeler Bodrum Muğla İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çorlu tren Kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title