Haberler

Bodrum'da Bir Krampon da Sen Ol Projesi Faaliyete Geçti

Bodrum'da faaliyete başlayan Göztepe Futbol Okulu, "Bir Krampon da Sen Ol" projesini öğrencilerin ve velilerin katılımıyla tanıttı.

Bora Spor Tesislerinde saat 13.00'te başlayan etkinliğe katılan Göztepe Spor Klübü Başkanı Mehmet Sepil, Şubat ayında Sabancı Vakfı'nın da desteğiyle engellileri yeşil sahaya çıkaracaklarını müjdeledi. Bodrum'da yeni açılan Göztepe Futbol Okulu, "Bir Krampon da Sen Ol" sloganıyla, maddi yetersizlikleri nedeniyle futbol oynayamayan çocuk ve gençleri yeşil sahalarla buluşturuyor. Projenin tanıtımı, Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil ile dizi oyuncuları Emre Kızılırmak ve Kaan Çakır'ın da katıldığı etkinlikle yapıldı.

Göztepe Kulüp Başkanı Mehmet Sepil, "Bir Krampon da Sen Ol" projesi ile Göztepe Spor Okulu'nda her çocuğa futbol oynama imkanı sağlayacaklarını belirterek, projeye destek veren herkese teşekkür ettiklerini söyledi. Futbolun dünyada ve Türkiye'de tüm kitlelere yayılan bir spor olduğunu vurgulayan Sepil, şunları kaydetti: "Futbol, özellikle gençlerin ve çocukların ilgisini çekiyor. Futbol oynamak en azından maddi koşullar açısından çok zor değil ama bunu sağlayamayan çok çocuklarımız var. Amaç bunun farkındalığını yaratmak. Bodrum'da, bu çevrede, o tür arkadaşlarımıza spor imkanı sağlamak. Göztepe Spor Okulu'nda bu sağlanacak. Bizler de hem farkındalığı yaratacağız hem de imkanlar içinde yardımcı olup gerekli malzemeleri ve yerleri temin etmek için elimizden geleni yapacağız. Ön ayak olan Bodrum tayfamıza çok teşekkür ediyorum.

" Mehmet Sepil, Göztepe Spor Kulübü'nün sosyal içerikli projelere içtenlikle yerine getirdiğini belirterek, Şubat ayında çok ses getirecek bir projeye daha imza atacaklarını kaydetti. Engelli Olimpiyatları Komitesi ve Sabancı Vakfı ile yaptıkları görüşmeler doğrultusunda, engelli gençleri Şubat ayında sahaya çıkaracaklarını söyledi. Sepil, "Önemli olan engelli arkadaşları normal hayatın içine sokmak. Bizim takımımızla engelli arkaraşlarımız sahada maç yapacak. Bu sadece bir kez olmayacak. Şubat ayı içinde birkaç karşılaşma yapmayı planlıyoruz. Söylediğim gibi, futbol tüm kitlelerin ilgisini çeken bir spor dalı. Bunu sosyal projleerle taçlandıracağız. Bizim için çok önemli. İçten ve severek yapıyoruz bunu. Daha aklımızda projeler var. Kulübü daha organize hale getirince bu tür projeleri daha fazla yapma imkanımız olacak" diye konuştu.

"Bir Krampon da Sen Ol" projesinin ilk adımı, toplu fotoğraf çekiminin ardından Göztepe Kulübü öğrencileri ile Kulüp yöneticilerinin oynadığı maçla atıldı. Kulüp oyuncularına Emre Kızılırmak ve Kaan Çakır da katıldı. Hakemliğini Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil'in yaptığı karşılaşmayı çocukların takımı 3 - ¬2 kazandı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emre Kızılırmak Mehmet Sepil Bodrum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title