Haberler

Bodrum'da Bengü Coşkusu

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Kurban Bayramı'nın ikinci günü sahne alan Bengü, yalnız olduğundan dem vurup şarkılarını kendisi gibi yalnız olanlar ve aşıklar için söyledi.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Kurban Bayramı'nın ikinci günü sahne alan Bengü, yalnız olduğundan dem vurup şarkılarını kendisi gibi yalnız olanlar ve aşıklar için söyledi. Hayranlarını coşturduğu sahnede Bengü'nün sürekli elbisesini düzeltmesi dikkatlerden kaçmadı.

Şarkıcı Bengü, Halikarnas Disko'daki performansına 'Feveran' adlı şarkı ile başladı. Ön taraftaki alev makinesinden çıkan alevler eşliğinde sahneye çıkan Bengü, şarkının bitiminde Çok havalı bir çıkış oldu dedi. Kırmızı renkli mini elbise giyen şarkıcı, dinleyenlerin bayramını kutlarken, bayram öncesi yaşanan sele neden olan yağmurlu havayı kastederek Gerçi biraz böyle bereketli bir bayram oldu Bodrum için. Ama bu akşam acısını çıkartalım istiyoruz diye konuştu.

YALNIZLIKTAN DEM VURDU

'Haberin olsun', 'İki Melek' adlı şarkıları ile konserine devam eden Bengü Yazın son günlerinden yalnız olanları da görmek istiyorum, gönüldaşlarımı dediğinde, yalnız olduklarını belirtenlere Bu kadar çok mu yalnız var diye karşılık verdi. Şarkıcı, erkek izleyenlerine Siz kesin kızları uyuttunuz da geldiniz. Öyle bir tipimiz var. 'Aşkım seni güneş çarpmıştır. Ben birazdan geleceğim' diyerek, çıktınız değil mi dedi. Konsere gelenlerle bu diyaloğunun ardından Sıradaki şarkı benim gibi yalnızlar için. Kocaman bir aşk şarkısı. Şarkının adı bile gıcık diyerek 2011 yılındaki 'Dört dörtlük' adlı albümünün çıkış şarkısı olan 'Aşkım'ı seslendirdi. Aşıklar için de söyleyen Bengü, şarkının bitiminde Ah aşkım, ah. Ah ki ah diyerek iç geçirdi. Aynı albümünden 'Saat 03.00' şarkısı ile devam eden Bengü, başlangıçta olduğu gibi 'Feveran' şarkısı ile konserini bitirdi. Yaklaşık bin 300 kişinin izlediği konsere katılanlar şarkılara eşlik edip eğlendi. Bir ara vokalistlerine mikrofonu bırakan Bengü'nün 1.5 saat süren konserinde sık sık elbisesini çekiştirerek düzeltmesi dikkatlerden kaçmazken, vokalistinden de bu konuda yardım aldığı görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı Bodrum Muğla Bengü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title