Haberler

Bodrum'da Aşk, The Marmara Bodrum'da Yaşanacak

The Marmara Bodrum, Sevgililer Günü'nde çiftleri Lounge Bar'da şömine başında canlı gitar performansı eşliğinde ağırlayacak.

The Marmara Bodrum, Sevgililer Günü'nde çiftleri Lounge Bar'da şömine başında canlı gitar performansı eşliğinde ağırlayacak. Şık ve kaliteli ambiyansıyla Türk ve dünya mutfağının en yaratıcı ve en özel lezzetlerini sunan Tuti Restaurant'da çiftler için hazırlanan akşam yemeği, muhteşem Bodrum manzaralı odalarda konaklama seçenekleri Sevgililer Günü'nü unutulmaz kılacak.

Sevgililer Günü paketinde odada kahvaltı, bir üst kategori odaya geçiş imkanı, erken giriş, geç çıkış, yüzde 20 indirimli SPA imkanı sunuluyor. Ayrıca 14 Şubat akşam yemeğini The Marmara Bodrum'da A la Carte olarak alan çiftlere özel şömine başında çikolataya batırılmış çilek ve şampanya ikramı da bulunuyor. Sevgililerin gülleri yine The Marmara Bodrum'dan.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde Bodrum'un mavi ve yeşilliklerinin tadını çıkarmak isteyen konuklar için hazırlanmış çift kişilik konaklama paketinden KDV dahil 139 Euro'ya yararlanılabilir.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Marmara Bodrum Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title