Haberler

Bodrum'da Alex Yoğun İlgi

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, bir televizyon programına katılan Alex de Souza'ya Fenerbahçeli taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, bir televizyon programına katılan Alex de Souza'ya Fenerbahçeli taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Brezilyalı futbolcuyla sarı lacivertli taraftarlar fotoğraf çektirip hediye verdi.

Alex de Souza, Yalıkavak Mahallesi'nde bulunan Palmarina'daki bir televizyon programına konuk oldu. Fenerbahçeli taraftarların gönlünde taht kuran yıldız futbolcu, program sonunda sarı-lacivertli taraftarların yoğun ilgili ile karşılaştı. Bir süre yürüyüş yapan Alex ile fotoğraf çektirmek isteyen taraftarlar izdihama neden oldu. Parmak arası terlik giyen ve neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Alex, isteklerini kırmayıp fotoğraf çektirdiği taraftarların teşekkür etmelerine "Rica ederim" diye karşılık verdi. Fenerbahçe'deki performansıyla kulüp tarihinde önemli bir yere sahip olan futbolcuya, üzerinde ay yıldız ve Fenerbahçe amblemi bulunan su kabağından yapılmış gece lambası hediye edildi. - Bodrummuğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fenerbahçe Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title