Haberler

Bodrum'da AK Parti'liler Sokağa Döküldü

AK Parti’nin Türkiye ve Muğla’da yakaladığı seçim başarısı, Bodrum İlçe Teşkilatını sokağa döktü.

AK Parti'nin Türkiye ve Muğla'da yakaladığı seçim başarısı, Bodrum İlçe Teşkilatını sokağa döktü.

AK Parti'nin Türkiye'de, Muğla'da ve Bodrum'da oylarını artırması, teşkilatlarda büyük sevince neden oldu. Muğla merkez ve ilçelerinde coşkulu kutlamalara sahne olan parti binalarındaki sevinç, zaman zaman sokağa taştı. Benzer görüntüler Ak Parti Bodrum teşkilatında da yaşandı. Partililer, seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte ilçe binasına akın etti. Saat 21.30 sıralarında Ak Partililer ellerinde Türk bayrakları ve parti flamalarıyla birlikte ilçe binası önünde sevinç gösterileri yapmaya başladı. Kadın ve gençlik kolları üyeleri burada halay çekip, 'Recep Tayyip Erdoğan' sloganları ve seçim şarkıları eşliğinde oynadıktan sonra, araçlarla konvoy oluşturarak Bodrum turuna çıktı.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, "Aslında beklediğimiz bir sonuçtu. Bu şekilde olacaığını biliyorduk. Beklemeyi tercih ettk. Çok fazla paylaşmayı düşümedik. Bize gelen sonuçlar bu yöndeydi. Çok mutluyuz, Özellikle Bodrum'un ve Muğla'nın aldığı başarı çok mutlu etti biz. Bizim Bodrum'daki oy oranı artışımız 2.6 oldu. Bu teşkilatlarımızın başarısıdır. Kendi teşkilatıma da desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bodrum Ak Parti olarak yönetime geldiklerinden bu yana hep ilkleri yaşadıklarını söyleyen Demiralp, "İlk kez Bodrum'da bir konvoy yaptık AK parti olarak. Biz geldiğimizden beri Bodrum'da ilkler yaşıyoruz. Bu inanılmaz keyifli. Çok mutluyuz" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Türkiye Bodrum Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title