Haberler

Bodrum'da 600 Yıllık Türkiye - Polonya Dostluk Etkinlikleri Yapılacak

Bodrum’da 20 Haziran Cuma günü 600 yıllık Türkiye-Polonya Dostluk Etkinlikleri yapılacak.

Bodrum'da 20 Haziran Cuma günü 600 yıllık Türkiye- Polonya Dostluk Etkinlikleri yapılacak.

Bu yıl, "Eski Dostlar, Yeni Liderler: 600 yıllık Türkiye- Polonya Diplomatik İlişkileri" konu başlığıyla ülkenin birçok yerinde dostluk etkinlikleri düzenleniyor. 20 Haziran'da Bodrum'da gerçekleşecek etkinlikler kapsamında Polonya - Türkiye dostluk ilişkileriyle ilgili sergi açılışı ve geleneksel Klezmer/Balkan Müziği konseri verilecek.

600 yıllık Türkiye - Polonya Dostluk Etkinlikleri kapsamında Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle Polonya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu ile Bodrum Kültür ve Sanat Topluluğu (BKST) işbirliğinde Bodrum'da bir dizi etkinlik düzenleniyor. Etkinlik kapsamında 20 Haziran 2014 Cuma günü saat 18.00'de Trafo Bodrum Ali Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi'nde sanatçı Akgün Akova ve Güldem Akıncı'nın "Bir aynada iki ülke Polonya ve Türkiye" konulu sergilerinin açılışı gerçekleşecek. Aynı gün saat 20.00'de yine Trafo Bodrum'da Polonyalı müzik grubu Klezmafour tarafından verilecek geleneksel Klezmer ve Balkan Müziği konseriyle etkinlik devam edecek. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Polonya Bodrum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title