Haberler

Bodrum Çarşı Grubu Asi Tayfa Lokma Dağıttı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir grup taraftar ve genç girişimciler tarafından şehitler ve Mevlid kandili münasebeti ile lokma dağıttı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir grup taraftar ve genç girişimciler tarafından şehitler ve Mevlid kandili münasebeti ile lokma dağıttı.

Bodrum Genç Yaşam Derneği, Bodrum Çarşı Grubu, Asi Tayfa taraftar grubu ve çok sayıda genç bir araya gelerek gerçekleştirdiği etkinlikte bin kişilik lokma ikramı yapıldı. Cuma Namazı sonrasında Barış Meydanından gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda vatandaş katıldı.

Grup adına bir basın açıklaması yapan Tuna Işın sözlerine tüm Bodrum halkının Mevlid Kandilini kutlayarak başladı. Bodrum gençleri olarak aziz şehitlerimizin ruhunu şad etmek için toplandıklarını ifade ederek, "Vatanımız ve bayrağımız uğruna Ardahan'dan Kars'a, Edirne'den Van'a bu vatanın toprağı kardeşçe, barış dolu bir yaşam için buradayız. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.

Açıklamanın ardından Sarıkamış Şehitlerini anma haftasında gerçekleştirilen etkinlikte bir araya gelen gruplar "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez", "Türk Kürt Kardeştir, Ayrım Yapan Kalleştir" şeklinde sloganlar attılar. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bodrum Muğla Yerel Haberler

title