Haberler

Bodrum Bu Rekabet Bodrum'u Coşturacak

Güncelleme:

Türk pop müziğinin iki ünlü ismi Hande Yener ve Demet Akalın, Bodrum gecelerinde sahneye çıkacak.

Karşılıklı iki mekanda konser vermeye hazırlanan ünlüler, aynı gece hayranlarıyla buluşacak.

Demet Akalın ve Hande Yener, bu yaz Bodrumlu hayranlarıyla sık sık biraraya gelecek. Hande Yener 16 Mayıs, 14 Haziran, 26 Temmuz, 23 Ağustos ve 6 Eylül'de, Demet Akalın ise 17 Mayıs, 14 Haziran, 18 Temmuz, 29 Temmuz, 9 Ağustos, 16 Ağustos, 23 Ağustos ve 6 Eylül'de karşılıklı iki farklı mekanda konser verecek. Konserlerin bazıları bir ya da birkaç gün arayla olurken bazıları da aynı güne denk geldi. Gümbet Barlar Sokağı'nda karşılıklı mekanla anlaşan Yener ve Akalın arasındaki rekabet Bodrum gecelerindeki coşkuyu artıracak.

Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın'ın sosyal paylaşım sitesinden konser tarihlerini paylaşıp altına da "Çalış çalış... Yetişeceksin bana inşallah, ama rüyanda" notunu düştükten sonra Hande Yener ise "Kimse Instagram ve Twitter'da arkamdan konuşmasın. Kendisi 9 konser paylaştı. Ben 25 konserle ona rüyayı gösterdim!" diye paylaşımda bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Demet Akalın Hande Yener Bodrum Eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title