Haberler

Bodrum Bu Kez Facia Karada Yaşanabilirdi

Bu kez facia karada yaşanabilirdi Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde durdurulan bir kamyonette, Myanmar ve Pakistan uyruklu 14 mülteci yakalandı.

Bu kez facia karada yaşanabilirdi

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde durdurulan bir kamyonette, Myanmar ve Pakistan uyruklu 14 mülteci yakalandı. Araç sürücünün 2.45 promil alkollü çıkması olası bir facianın bu kez karada yaşanabileceği ve ucuz atlatıldığı gerçeğini akla getirdi.

Yokuşbaşı Mahallesi'nde ilerleyen kapalı kasa 64 ES 255 plakalı kamyonette, bir grup sığınmacının taşındığını öğrenen polis, bugün 16.30'da harekete geçti. Polis kamyoneti, Kağızman Sokak ile 2221 Sokak kesişiminde durdurdu. Kontrol edilen araçta Myanmar ve Pakistan uyruklu 14 mülteci bulundu. Sığınmacılar polis otosuna bindirildi; gözaltına alınan sürücü M.D. (47) ile birlikte emniyete götürüldü. Araçta çok sayıda bira şişesine rastlanırken, yapılan kontrolde sürücünün 2.45 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Bu kez karada yaşanması muhtemel facia, böylelikle ucuz atlatıldı. Sürücü M.D.'nin mültecileri yoldan aldığını söylediği öğrenildi. Kaçaklar işlemleri için Yabancılar Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Kamyonet ise çekiciye yüklenerek otoparka çekildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pakistan Myanmar Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title