Haberler

Bodrum Belediyesi, İngiliz Turizm Profesyonellerini Ağırladı

Sektörün gündemini belirlemek ve müşterilerine tavsiye ettikleri farklı tatil mekanlarını deneyimlemek amacıyla bu yıl Bodrum’u seçen İngiliz turizm profesyonelleri için Bodrum Belediyesi tarafından hoş geldiniz kokteyli düzenlendi.

Sektörün gündemini belirlemek ve müşterilerine tavsiye ettikleri farklı tatil mekanlarını deneyimlemek amacıyla bu yıl Bodrum'u seçen İngiliz turizm profesyonelleri için Bodrum Belediyesi tarafından hoş geldiniz kokteyli düzenlendi.

Bodrum Belediyesi, İngiltere'nin en büyük bağımsız seyahat acenteleri ağı Advantage Travel Partnership üyelerinin bir araya geldiği 14-18 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek "Advantage Conference" öncesi İngiliz misafirleri ağırladı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un ev sahipliğini yaptığı, Trafo Bodrum'da gerçekleşen etkinliğe; Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Belediye Meclis Üyeleri, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Hapimag Resort Sea Garden Bodrum Genel Müdürü Kerem Demirkol ve turizmciler katıldı.

"HER BİRİ BODRUM İÇİN BİRER TURİZM ELÇİSİ"

Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Başkanı ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yaptığı konuşmada; "Bütün bu güzel misafirlerimizi Bodrum'da görmekten son derece mutluyum. Bodrum ismi Türkiye'nin gündeminde yer alabiliyorsa ve dünyada ismini duyurabilmişse, bunda bugün, burada bulunan misafirlerimizin büyük katkısı vardır. Bu güzel topluluğun kendi ülkelerinde Bodrum için birer turizm elçisi olduğuna inanıyorum. Bu turizm sezonunda da Bodrum'a ve Bodrum ekonomisine vereceğiniz katkılardan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum." dedi.

"SİZİN DE KATKILARINIZLA BODRUM ÇOK GÜZEL BİR SEZON GEÇİRECEK"

Başkan Kocadon ayrıca Bodrum'un tarihi boyunca hep canlı yaşamış bir şehir olduğunu da sözlerine ekleyerek; "Sizlerin de katkısıyla Bodrum'da bu canlılığın yaşanmasına her zaman devam edilecektir. Bodrum'a getireceğiniz her müşterinin en büyük teminatının Bodrum Belediye Başkanı ile Bodrum'daki sivil toplum kuruluşlarının başkanlarının olduğunu lütfen unutmayınız. Gelen turistlerin Bodrum'daki tatillerini huzurlu bir şekilde geçirmeleri için elimizden gelen her türlü gayreti göstermek, bizim en büyük görevimizdir. Bodrum Belediye Başkanı olarak inanıyorum ki; bu sezon, sizin de katkılarınızla Bodrum çok güzel bir sezon geçirecek. Bodrum ile ilgili yapacağınız çalışmalar için hepinize teşekkür ediyorum. Bu akşam burada olduğunuz için sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

BAŞKAN KOCADON, İNGİLİZ TURİZMCİLERLE SEKTÖRÜ DEĞERLENDİRDİ

Konuşmasının ardından Başkan Mehmet Kocadon, davetlilerle turizm sektörü üzerine sohbet ederek kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Kocadon ayrıca Bodrum'a cumartesi günleri British Airlines aracılığıyla İngiltere'den yapılan uçuşları organize eden İngiliz "Marc Warner" acentesinin genel müdürü Robert Sanday ve İngiltere'de haftalık yayınlanan "TTG Media Magazine"'in editörü Pippa Jacks ile de Bodrum ve İngiltere arasındaki turizm faaliyetlerinin geliştirilmesine yönelik fikir alışverişinde bulundu.

İNGİLİZ TURİZM PROFESYONELLERİ, BODRUM'U DENEYİMLEYECEK

Her yıl dünyanın farklı turizm destinasyonlarında düzenlenerek Advantage Travel Partnership üyelerini bir araya getiren Advantage Conference, bu yıl 14 - 18 Mayıs 2015 tarihleri arasından Hapimag Resort Sea Garden Bodrum'da yapılıyor. Konferansın amacı ise sektörün gündemini ve geleceğini ele almak; ayrıca üyelerin müşterilerine tavsiye ettikleri farklı tatil mekanlarını da bire bir gözlemleyerek deneyimlemek.

Sektöre yönelik farklı bakış açılarının geliştirilmesine olanak veren disiplinlerarası yaklaşımıyla da dikkati çeken konferansın bu yılki ana teması teknoloji. Konferansın ana konuşmacıları arasında ise teknolojinin beyin ve işgücü üzerindeki etkileri konusunda araştırmalar yapan bilim insanı Susan Greenfield, Wired UK Yazı İşleri Müdürü David Rowan ile yazar, gazeteci ve siyaset yorumcusu Jeremy Paxman yer alıyor. Konferansta turizm sektörünün fikir önderlerinden Paul Tilstone ve Timothy O'Neil-Dunne deneyimlerini paylaşırken, EasyJet, Willis, Hallmark gibi turizm ile bağlantılı sektörleri temsil eden şirketlerden de yöneticiler katılarak çeşitli sunumlar yapacak.

İngiltere'nin en büyük bağımsız seyahat acenteleri birliği olan Advantage Travel Partnership bünyesinde iş ve eğlence amaçlı seyahatlerde uzmanlaşmış acenteler bulunuyor. Advantage ağına dahil acentelerin yıllık toplam seyahat satışları ise 3 milyar pound'u aşıyor.

Geçen yıl Dubai'de gerçekleşen organizasyonun bu yıl Bodrum'da yapılıyor olması da Bodrum turizmi açısından büyük önem taşıyor. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Serdar Kocadon Bodrum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title