Haberler

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Çalışmalarını Sürdürüyor

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yağan yağmurların ve su taşkınlarının neden olabileceği olumsuzluklara karşı önlem almak amacıyla çalışmalarını ilçe genelinde sürdürüyor.

Bodrum ilçe merkezi ve Yalıkavak Mahallesi'nde devam eden çalışmalar kapsamında Fen İşleri ekipleri, merkezde yer alan İbrahim Özkeskin Meydanı'nda bakım onarım çalışması yaptı. Çalışmalar süresince kış aylarında zarar gören taşların mevsimsel şartlar nedeniyle aşınarak yerinden çıkması ve kırılması üzerine taşlar yenilendi, mevcut kullanılabilir durumda olan taşların ise sağlamlaştırılarak bakımları yapıldı.

Yalıkavak Mahallesi'nde de çalışmalarını sürdüren ekipler, 42. Sokak'ta yağan yağışlarla oluşabilecek su birikintilerine karşı gerekli önlemleri aldı. Suların sokakta birikmeden bölgedeki dereye akmasını sağlamak amacıyla sokağa su tahliye boruları döşeyen ekipler, açık kanalların üzerini ise betonla kapladı. Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı B1 ekipleri tarafından yapılan çalışmaların en kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Ekiplerin sezon öncesinde çalışmalarını ilçe genelinde bölge bölge sürdüreceği bildirildi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bodrum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title