Haberler

Bodrum Belediyesi Bodrumspor'da Mümin 36 Takıma Bedel

SPOR Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta 21 puanla liderlik koltuğunda oturan Bodrum Belediyesi Bodrumspor'da Mümin Aysever, geride kalan 10 haftada Türkiye liglerinde tam 36 takımdan daha fazla gol attı.

SPOR Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta 21 puanla liderlik koltuğunda oturan Bodrum Belediyesi Bodrumspor'da Mümin Aysever, geride kalan 10 haftada Türkiye liglerinde tam 36 takımdan daha fazla gol attı. Şu ana dek forma giydiği 10 maçta rakip fileleri 10 kez sarsan ve grupta krallık yarışında uzak ara ilk sırada yer alan 29 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'de 5, TFF 1'inci Lig'de 6, 2'nci Lig'de 9 ve 3'üncü Lig'de 16 takımdan daha çok skor üretmeyi başardı.

Geçen sezon yeşil beyazlı ekipte 33 maçta 21 gol kaydeden Mümin Aysever, bu sezon da rakip kalecilerin korkulu rüyası oldu. Pazarspor ve Silivrispor maçlarında fileleri 2 kez sarsan Mümin, Dersimspor ve Batman Petrolspor karşılaşmalarında 1'er gol attı. 7'nci haftada 6-2 kazandıkları Düzcespor randevusunda ise gol şov yapan deneyimli oyuncu, fileleri tam 4 kez havalandırdı. Bodrumspor'un 10 maçta attığı 22 golün 10'unda Mümin Aysever'in imzası bulunuyor.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title