Haberler

Bodrum Ak Partili Bulut'tan Terörle Mücadele Değerlendirmesi

Ak Partili Bulut'tan terörle mücadele değerlendirmesi AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut, Bodrum'ta yaptığı açıklamada, terörle mücadele konusunda çeşitli açıklamalar yaptı.

Ak Partili Bulut'tan terörle mücadele değerlendirmesi

Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut, Bodrum'ta yaptığı açıklamada, terörle mücadele konusunda çeşitli açıklamalar yaptı. Bulut, "Ben baharla birlikte yeni bir bahara uyanacağımızı ümit ediyorum" dedi.

Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, parti çalışmaları kapsamında Bodrum'a geldi. Ege ve Akdeniz Bölgesi'nde 12 ilden sorumlu olduğunu ve ziyaretler gerçekleştirdiğini belirten Bulut, AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı'nda partilileriyle bir araya geldi. Partisinin İl Başkanı İhsan Küreci ve İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp'in de aralarında bulunduğu partililer tarafından karşılanan Bulut, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ziyaret programında partilileriyle fikir alışverişinde bulunacaklarını ifade eden Bulut, Doğu ve Güneydoğu'daki olayları hatırlatarak, "Adeta sokakların bir kısmı hendekler kazılarak işgal edilmeye çalışıldı. Ama herkes şunu bilmeli ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti çok güçlü ve bu tür işlerin üstesinden gelebilecek kudrete sahip bir devlettir. Bunlarla mücadele ediliyor, edilecektir ve bu konuda hükümetimiz sonuna kadar kararlıdır. Olayın belki bu kadar uzamasının altında yatan temel sebep, hükümetimizin göstermiş olduğu hassasiyettir. Bir tek sivilin bile burnunun kanamamasını istemektedir. Bundan dolayı çok itidalli hareket etmekte ve hiçbir sivilin bu olaydan olumsuz etkilenmemesi için çok titizlikle bu operasyonu götürmektedir" dedi.

Yaşananlardan tüm ülkenin etkilendiğini belirten Bulut, "Şu anda bulunduğumuz ilimiz etkileniyor. Niye bizim turizm bölgemiz. Oluşan olumsuz algıdan dolayı ciddi şekilde gelir kayıplarına uğramış durumdayız. İnşallah çok kısa zamanda bunlar bitecektir. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve emniyet teşkilatımız bunların üstesinden gelebilecek güce ve yeteneğe sahiptir. Ben baharla birlikte yeni bir bahara uyanacağımızı ümit ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Metin Bulut AK Parti Elazığ Bodrum 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title