Haberler

Bodrum Açıklarında Kaçak Teknesi Battı: 8 Kişi Kayıp

Güncelleme:

Muğla'da kaçakları taşıyan tekne, aşırı yük ve olumsuz hava koşulları nedeniyle battı. İlk belirlemelere göre 8 kişi kayboldu, 2 kişi kurtarıldı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi açıklarında kaçakları taşıyan tekne, aşırı yük ve olumsuz hava koşulları nedeniyle battı. Olayda ilk belirlemelere göre 8 kişi kayboldu, 2 kişi kurtarıldı. Bölgeye intikal eden güvenlik güçleri ve kurtarma ekipleri hemen arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.

2 SURİYE UYRUKLU BULUNDU

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Gümüşlük açıklarında kaçakları taşıyan bir teknenin battığı ihbarı üzerine bölgeye hareket eden Sahil Güvenlik ekipleri, Çavuş Adası'nda Suriye uyruklu 2 kişinin bulunduğunu belirledi.

8 KİŞİ KAYIP

Bu kişileri alarak Bodrum Devlet Hastanesine getiren ekipler, ilk belirlemelere göre 8 kişinin de kaybolduğunu tespit etti. Sahil Güvenlik ekipleri, kaybolan kişilerin bulunması için çalışma başlattı.

HAVA KOŞULLARI KURTARMA ÇALIŞMALARINI ENGELLİYOR

Turgutreis ile Gümüşlük arasında yoğunlaşan arama çalışmaları, bölgede etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle güçlükle yürütülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gümüşlük Bodrum Suriye Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title