Haberler

Böbreğimi Veririm Ama Yüzümü Bağışlamam!

Güncelleme:

Uğur Acar'ı ziyaret eden şarkıcı İsmail YK "Kendisini çok sevdim; kanka gibi olduk, sonra da görüşeceğiz" dedi.

Her albümü 'en çok satanlar' listesine giren İsmail YK; geçtiğimiz haftalarda yüz nakli yapılan hayranı Uğur Acar'ı ziyaret etti. Şarkıcı, bu ziyaretin perde arkasını, müziğini ve özel hayatını anlattı.

Neler yapıyorsunuz bu aralar?

Son albümüm Mayıs'ta çıkmıştı. Klip ve konserler sürüyor. Yeni albüm çalışmasına da başladım. Bir klip daha çekmek istiyorum, bu konuda hiçbir korkum yok! Çünkü benim albümlerim çok iyi satıyor. Bu sene çok klip çekerek, klip rekortmeni olmak istiyorum.

SLOGANLAR BULUYORUM

Albümlerin satmadığı şu dönemde, sizin albümleriniz çok ilgi görüyor. Bu başarınızı neye borçlusunuz?

Çok yönlü müzik yapmama bağlıyorum. Her tarzın dinleyicisine hitap ediyorum. Herkesi düşünerek müzik yapıyorum. Şarkılarımı çok önemsiyorum; bütün şarkıların iyi olması için elimden geleni yapıyorum.

Her albümde farklı tarzlar yaratmaya çalışıyorsunuz. Farklı olmak için neler yapıyorsunuz peki?

Slogan kelimeler bulmaya çalışıyorum. Mesela; araba merakı olanlar için 'Bas Gaza'yı yaptım. İnternet çılgınlığından dolayı 'Facebook' şarkısını yaptım. 'Twitter' diye de bir şarkı yapabilirim. Halkın nabzını tutuyorum. Yine slogan kelimeler var aklımda...

Şarkı yaparken sizi neler etkiler?

Benim çok arkadaşım var. Onların yaşadıklarını ben de yaşıyorum ve hissediyorum. Halkın içinde olmak da beni çok etkiliyor. İnsanların arasına girmeyi seviyorum. Ama mesela 'Disko' diye bir şarkı yapıyorsam, her gün partilerde olmuyorum.

STAR SÜPERMEN DEĞİLDİR

Bir star halka uzak yaşamamalı mıdır sizce?

Evet ama bazı noktalara dikkat etmemiz gerekiyor. Mesela; sigara içiyorsanız, küçük hayranlarınıza kötü örnek olmamanız için, sigara içerken görüntü vermemeniz gerekir. Ancak şunu da bilmemiz gerekir; eğer Süpermen filmde uçuyorsa, o sadece filmde uçuyordur. Kamera arkasında; etrafına star muamelesi yapan insan kendini kaybetmiştir, kendini gerçekten Süpermen zannetmektedir. Bir starın Süpermen olmadığını bilmesi gerekir.

Yurtseven Kardeşler'den ayrıldıktan sonra bir hayli yol aldınız. Diğer kardeşleriniz sizi kıskanmıyor mu?

Yurtseven Kardeşler zamanında çok güzel işlere imza attı. Ama ben tek başımayken; Yurtseven Kardeşler'in müzik tarzına uymayan şeyleri de yapma şansım oldu. 'Şapur Şupur' ya da 'Bas Gaza' şarkısını Yurtseven Kardeşler'le seslendiremezdik. İsmail YK; kıyafetinden müziğine kadar farklı olsun istedik. Onların çok desteğini gördüm. Benimle gurur duyuyorlar.

Geçtiğimiz günlerde yüz nakli olan Uğur Acar'ı ziyaret ettiniz. Nasıl geçti ziyaret anlatır mısınız?

Uğur kardeşimi çok sevdim, kendisi benim hayranımmış. Dünya konuşuyor Uğur'u. Ben de onu ziyaret etmek istedim. Kendisiyle kanka gibi olduk. Uğur'u cesaretinden dolayı kutluyorum; dünyada sayılı yapılan bir ameliyat. Bence en başarılısı da Uğur'unki olmuş. Onunla yine görüşeceğiz.

Siz organlarınızı bağışlamak ister misiniz?

Bunu çok fazla düşünmemiştim ama Uğur'un olayı beni çok etkiledi. Organ bağışı konusunda duyarlıyım. Böbreğimi, ciğerimi bağışlamak isterim ama yüzüme 'evet' diyemem.

#Sayfa#

DİZİ ÇEKMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM

" Türkiye'de vergi vermiyor" diyenlere gereken açıklamayı yaptım. Türkiye'de bir vergi numaram var. Hatta buradan bir araba bile aldım. Almanya'dan yarı fiyatına alabilirdim ama özellikle Türkiye'den almak istedim.

Çok fazla oyunculuk teklifi alıyorum. Ama başrolünde olduğum bir dizi çekmeyi düşünmüyorum. Sadece konuk oyuncu olabilirim. Senaryo benim için çok önemli.

DÜNYAYA AÇILMAK İÇİN İNGİLİZCE ŞART DEĞİL!

Gurbetçi bir ailenin çocuğusunuz. Almanya'daki hayatınızdan biraz bahseder misiniz?

Geçmişte büyük zorluklar yaşandı tabii ki ama artık orası da küçük Türkiye oldu; artık hiç yabancılık çekmiyorum. Benim Almanya'daki konserlerime yabancılar da geliyor.

GENCEBAY İDOLÜM

Avrupa'da müzikle ilgili yapmak istedikleriniz var mı?

Günümüzde internet o kadar ilerledi ki... Yaptığım müziği illa ki yabancılar da duyuyor. Yani artık sesinizi duyurabilmek için İngilizce şarkı yapmanıza gerek yok! Güzel bir müzik yapıyorsanız, bunu tüm dünya biliyor.

Siz kimleri dinlersiniz?

Orhan Gencebay idolümdür. İbrahim Tatlıses ve Fatih Erkoç'u da dinlerim. Queen'i severim.

BAZEN SIKICI BİR AŞIK OLABİLİRİM

Sizi bugüne kadar el ele kimseyle görmedik. Kalbiniz mi boş, yoksa sevgilinizle birlikte görünmek mi istemiyorsunuz?

Olduğu zaman görmediniz. Şu anda ise kalbim boş.

Evlenmeyi düşünür müsünüz?

İşimiz çok yoğun olduğu için evlilik bizi zorlar. "İşiyle evli" derler ya; bu bence sanatçı için söylenmiş bir söz. Ama nasip, kısmet.

ÇILGIN BİRİ DEĞİLİM

Çok çekingen bir yapınız var gibi... Aşkı nasıl yaşarsınız?

Çok çılgın biri değilimdir. Sevdiğim insana şarkı yazarım. Evet, dediğiniz gibi içine kapanık biriyim. Bazen kimseyi kırmak istemediğim için duygularımı içimde yaşarım. Aşk konusunda da bazen sıkıcı bir insan olabilirim.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Uğur Acar Facebook Almanya Türkiye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title