Haberler

Boat Show Eurasia Fuarı, 27 Eylül'de Kapılarını Açacak

Yatçılık dünyasının rotasını İstanbul’a çevirdiği dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Boat Show Eurasia Fuarı, 27 Eylül’de Viaport Marina’da ziyaretçilerine kapılarını açacak.

Yatçılık dünyasının rotasını İstanbul'a çevirdiği dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Boat Show Eurasia Fuarı, 27 Eylül'de Viaport Marina'da ziyaretçilerine kapılarını açacak.

Dünyanın en büyük yatçılık fuarlarından biri olan Boat Show Eurasia Fuarı, 27 Eylül'de Viaport Marina'da ziyaretçilerine kapılarını açacak. Boyları 5 Metre ile 45 metre arasında değişen 200'den fazla teknenin deniz tutkunları ile buluşacağı Boat Show Eurasia Fuarı, bu yıl Viaport Marina'nın ev sahipliğinde yapılacak. Fuarda dünyaca ünlü markaların Türkiye lansmanları ve özel tasarım tekneler, mega yatlar, katamaran, motoryat, yelkenli ve sürat motorları, deniz üstünde hemen test etme imkanı ile sunulacak.

Türkiye'nin ilk elektrikli teknesi Boatshow Eurasia'da suya inecek

Yapımı 13 yıl süren Türkiye'nin ilk elektrikli teknesi Blue Moon, Boat Show Eurasia Fuarı'nda suya indirilecek. Teknenin uygulayıcısı Zero Emission'un kurucusu Sanayici Osman Turgut Yazıcı, oluşturdukları sistemin ikinci el veya sıfır bütün teknelere uygulanabileceğini söyledi.

Boatshow Eurasia'da beklenen satış hedefi ise 400 milyon lira

Boat Show Eurasia'da toplam değeri 800 Milyon TL'ye ulaşan 5 ila 45 metre uzunluğunda tekneler, motorlu yatlar, yelkenliler, sürat tekneleri, botlar, jetskiler megayatlar yer alacak. Yatçılık ve denizcilik sektörünün ileri gelen 300'ün üzerinde markanın katılımı ile düzenlenecek fuarda, 400 Milyon TL civarında satış hedeflendiği belirtildi.

Ziyaretçi sayısı beklenenin üstünde

Boat Show Eurasia'ya, aralarında Suudi Arabistan, Katar, Dubai, İngiltere, Ukrayna, Türki Cumhuriyetleri, Libya, Rusya, Almanya, Tunus, Hırvatistan'ın da bulunduğu 20'yi aşkın ülkeden profesyonel ziyaretçi beklendiği bildirildi. . Ortadoğu Yatırımcılar Birliği'nin desteklediği Boatshow Eurasia'ya bu yıl Ortadoğu'dan önemli sayıda tekne alıcısının gelmesi bekleniyor.

Fuarda ayrıca uzaktan kumandalı, yakıt tasarruflu, minimum derecede titreşimsiz ve sessiz tasarlanmış motorlu tekneler, elektrik enerjisiyle çalışan çevreci HYBRID tekneye ve fırtınalı havalarda tekne sergilenecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title