Haberler

    Bmw X7: Hayal mi Gerçek Mi?

    Almanya’nın prestijli otomobil üreticisi BMW, yedi kişilik yeni SUV model X7 için düğmeye bastı.

    Almanya’nın prestijli otomobil üreticisi BMW, yedi kişilik yeni SUV model X7 için düğmeye bastı.


    ABD pazarı için geliştirilmesi planlanan model, ABD’nin Güney Carolina’da bulunan Spartanburg tesislerinde üretilecek.


    Marka tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmamış olmasına rağmen, yedi kişilik X7 için büyük bir yatırım yapıldığı haberleri geçtiğimiz hafta Perşembe günü The Wall Street Journal’da yer aldı.


    Diğer yandan Automotive News Europe’da yer alan bir diğer habere göre use şu an 350 bin araçlık üretim kapasitesine sahip tesisin yeni model için kapasitesinin yıllık 400 bin araç üretimine yükseltileceği belirtildi.


    Diğer yandan tessisin genişletilmesiyle ilgili bir açıklama yapan CEO Norbert Reithofer ise ABD’nin kendileri için büyük potansiyeli olan bir pazar olduğunu ve bu nedenle bu ülkedeki tesislerinde büyümeye gittiklerini doğruladı.


    Şu anda X3, X5 ve X6 modelleriyle 130'dan fazla ülkede ilgi gören BMW, bu yılın sonlarında tanıtmayı planladığı X4'ün ardından en erken 2017 yılının başlarında üretimine başlanması planlanan X7 ile model gamındaki eksiklikleri tamamlamış olacak.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Carolina Almanya Bmw Otomobil Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title