Haberler

BM Toplantısında Erdoğan ile ABD Polisi Arasında Arbede

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Mısır Cumhurbaşkanı Abdel Fettah Sisi'nin konuşma yaptığı sırada polis ile arasında yaşanan arbedenin görüntüleri ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler toplantılarının gerçekleştiği salonda polis ile yaşadığı gerginlik kameralara yansıdı.

ERDOĞAN'IN SALONA GİRİŞİNDE KRİZ

Geçtiğimiz hafta Birleşmiş Milletler 69. Dönem Genel Kurul Çalışmaları için New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu toplantılarının gerçekleştiği salonda Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın konuşma yaptığı sırada polis ile arasında yaşadığı arbedeye ilişkin bir video ortaya çıktı.

ARBEDE ÇIKIYOR

Videoda, Erdoğan'ın salona girişine izin vermediği gözlemlenen polisin tavrı karşısında bir arbede çıktığı görülüyor ve itişip kakışmalar yaşanıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Recep Tayyip Erdoğan Birleşmiş Milletler Güncel Haberler

500

Yorumlar (198)

baska dünya liderlerinin:

istemedigi bir sistemin icindeyiz maalesef. Ama Erdogan yinede 21 inci yüzlilin liderleri arasinda yer alacaktir. Kendi cumhurbaskanini gülünc ve kücük düsürmek isteyen hainlerede yaziklar olsun.

15
99
yanıtYanıtla
toro:

Aslında cumhur reisimiz, önünde '' ben bir dünya lideriyim'' yazan bir yazı ile dolaşsa böyle karışıklıklar olmaz, onu polisler hemen tanır.

103
6
yanıtYanıtla
ahmet:

tayyıpi bize dünya lideri diye yutturmaya çalişan akplilere satılık gazete ve gazetecilere kapak olsun

83
17
yanıtYanıtla
kübra karamızrak:

sıkar fotomontaj hepsi. . . cahiller cahillik ancak bu kadar olur. . . net bile değil görüntüler. . . demek bu ülke bu kadar ucuz. . . yazık size . . . . . . şahıs değil bi ülke var aşagıladıgınız bu kadar kansız olmayın. . . . çatlayın. . . heryerde görceksiniz. . . .

9
88
yanıtYanıtla
gökhan:

yanında abd ye götürdüğün adamın ingilizcesi; president of turkish, Allah'' ım yarabbim. . bu cahiller ordusunu neden başımıza saldın? President of turkish ne lan amele?

78
12
yanıtYanıtla
Muslihun:

Sen ne anlarsın ''president'' ten. Sen ancak keMAL''li bilirsin.

yanıt0
yanıt0
eleman:

adam ol tıpışoğlan bu işler klavye silahşörlüğüne benzemez. hadi tıpış tıpış evine bakim :)

yanıt0
yanıt0
LOL:

:D bunların alayı özürlü ya

yanıt0
yanıt0
arda:

utanc

89
0
yanıtYanıtla
ipimilen guşşam:

dünya liderine bakın hele sıradan abp polisi bile takmıyor adamı bizim troller herşeyden üstün görüyolar

69
15
yanıtYanıtla
Tüm 198 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title