Haberler

BM Genel Sekreter Yardımcısı O'brien, Suriyelilerin Barındığı Konteyner Kenti Ziyaret Etti

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreter Yardımcısı ve İnsani İşler ve Acil Durumlar Koordinatörü Stephen O’Brien, Kilis’in Öncüpınar konteyner kentinde kalan Suriyelileri ziyaret etti.

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreter Yardımcısı ve İnsani İşler ve Acil Durumlar Koordinatörü Stephen O'Brien, Kilis'in Öncüpınar konteyner kentinde kalan Suriyelileri ziyaret etti.

BM Genel Sekreter Yardımcısı ve İnsani İşler ve Acil Durumlar Koordinatörü Stephen O'Brien, beraberindeki heyetle birlikte Öncüpınar konteyner kentine giderek yapımı tamamlanan çift katlı konteynerler, sosyal tesisler ve okullarda bir dizi incelemelerde bulundu. O'Brien bölgede huzurun ve barışın sağlanması için büyük çaba sarf ettiklerini belirterek, Birleşmiş Milletlerin Türkiye'ye olan desteğinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

BM Genel Sekreter Yardımcısı O'Brien, adını çok duyduğu kampları bizzat görmek için burada olduğunun altını çizerek, Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve Kilis Valiliği'nin Suriyelilere vermiş oldukları hizmetleri yerinde görme fırsatını bulduklarını, dünyanın en büyük ve en modern konteyner kentinde bulunmaktan gurur duyduğunu, Türkiye'nin dünyaya örnek olabilecek çok başarılı işler çıkarttığını belirterek, dünya kamuoyunun da bunu takdirle izlediğini söyledi. O'Brien, bu vesileyle başta Vali Süleyman Tapsız'a ve yardıma ihtiyacı olan Suriyelilere el uzatan tüm Türk halkına teşekkürlerini iletti.

BM Genel Sekreter Yardımcısı O'Brien, konteyner kentteki kreşi ziyaret ederek çocuklarla da bir araya geldi. Çocukların söylediği şarkıları dinleyen O'Brien, konteyner kentteki sosyal tesisleri ziyaret etti. Sosyal tesislerdeki bilgisayar, müzik bölümleri ve halı dokuma tesislerini gezdikten sonra Suriyeli aileleri ziyaret ederek konteyner kentteki temaslarını tamamlayan Genel Sekreter Yardımcısı ve İnsani İşler ve Acil Durumlar Koordinatörü Stephen O'Brien, beraberindeki heyetle birlikte Kilis'ten ayrıldı. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Birleşmiş Milletler Kilis Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title