Haberler

BM Genel Sekreter Yardımcısı Kilis'te

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreter Yardımcısı ve İnsani İşler ve Acil Durumlar Koordinatörü Stephen - O'Brien'in Kilis Valiliği'ne gelmesi- Stephen O'Brien'in Valilik Şeref Defterini imzalaması- Stephen O'Brien ilk olarak Kilis Valisi Süleyman Tapsız'ı makamında ziyareti- Genel ve detay görüntüler Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreter Yardımcısı ve İnsani İşler ve Acil Durumlar Koordinatörü Stephen O'Brien, Kilis Valisi Süleyman Tapsız'ı ziyaret etti, BM Genel Sekreter Yardımcısı Stephen O'Brien, Kilis'e geldi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreter Yardımcısı ve İnsani İşler ve Acil Durumlar Koordinatörü Stephen - O'Brien'in Kilis Valiliği'ne gelmesi- Stephen O'Brien'in Valilik Şeref Defterini imzalaması- Stephen O'Brien ilk olarak Kilis Valisi Süleyman Tapsız'ı makamında ziyareti- Genel ve detay görüntüler Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreter Yardımcısı ve İnsani İşler ve Acil Durumlar Koordinatörü Stephen O'Brien, Kilis Valisi Süleyman Tapsız'ı ziyaret etti, BM Genel Sekreter Yardımcısı Stephen O'Brien, Kilis'e geldi. Stephen O'Brien ilk olarak Kilis Valisi Süleyman Tapsız'ı makamında ziyaret etti.

Kaynak: AA / Güncel

Birleşmiş Milletler Süleyman Tapsız Kilis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title