Haberler

BM Eagü Toplantısı - Katımcılar Expo 2016 Alanını Gezdi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Katılımcıların gezisinden detaylar Işık ve tiyatro gösterisi detayları Antalya'da düzenlenen Birleşmiş Milletler En Az Gelişmiş Ülkeler Toplantısı'na katılan ülke temsilcileri, EXPO 2016 Antalya Sergi Alanı'nı gezdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Katılımcıların gezisinden detaylar

Işık ve tiyatro gösterisi detayları Antalya'da düzenlenen Birleşmiş Milletler En Az Gelişmiş Ülkeler Toplantısı'na katılan ülke temsilcileri, EXPO 2016 Antalya Sergi Alanı'nı gezdi.

Aralarında BM Genel Sekreter Yardımcısı ve Az Gelişmiş Ülkeler, Denize Kıyısı Olmayan Ülkeler ve Küçük Ada Devletleri Yüksek Temsilcisi (UN-OHRLLS) Gyan Chandra Acharya'nın da yer aldığı heyete EXPO 2016 Antalya Genel Komiseri Büyükelçi Erdoğan Kök tarafından bilgi verildi.

EXPO Alt Meydan'da su, ses ve ışıklarla yapılan gösteriyi ve ardından amfi tiyatroda düzenlenen Evliye Çelebi Müzikali'ni izleyen heyet, daha sonra buggy araçlarıyla ülke bahçeleri arasında gezinti yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Birleşmiş Milletler Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title