Haberler

    Blackberry Passport Satışa Çıktı, İşte Fiyatları

    BlackBerry'nin uzun süredir konuşulan akıllı telefonu nihayet raflardaki yerini aldı.

    Emre Çetinkaya - -

    Kanadalı akıllı telefon üreticisi BlackBerry'nin artık eski günlerinden eser kalmadığından söz etmeye herhalde gerek yoktur. Ancak son zamanlarda geliştirdiği farklı bir tasarıma sahip akıllı telefonuyla tekrar akıllı telefon kullanıcılarının ceplerine girmeyi planlayan BlackBerry, beklendiği üzere bu telefonunu bugün itibarıyla SIM kilitsiz olarak satışa çıkardı.


    BlackBerry Passport'un satışa çıktığı ülkeler ve fiyatları ise şu şekilde;


    -Kanada – $699

    - Fransa – €649

    - Almanya – €649

    -İngiltere – £529

    -ABD – $599


    BlackBerry Passport yılın sonlarına doğru 30 bölgede daha satışa sunulacak. Bu ülkeler ise şöyle; Orta Doğu, Fransa, Hindistan, Singapur, Avusturya, Almanya, Nijerya, Hong Kong, Endonezya, Malezya, Hollanda, Güney Afrika, Avustralya, Vietnam, Belçika, İtalya, İsviçre, Meksika, Venezuela, Filipinler, Rusya, Slovakya, İspanya, Romanya ve Kolombiya.


    Bu cihazın Türkiye pazarına ne zaman giriş yapacağı ise henüz belirsiz.




    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Blackberry Almanya Fransa Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title