Haberler

Blackberry'nin Yeni Telefonları Sızdırıldı !

Blackberry'nin Android işletimine sahip 2 tane telefonunun görselleri sızdırıldı.

Blackberry'nin Android işletimine sahip 2 tane telefonunun görselleri sızdırıldı. Bu telefonların görselleri ve detayları haberimizde..

Blackberry'nin iki tane Android telefon çıkaracağının haberleri yayılmıştı. Bu sefer ise bu telefonların görselleri sızdı. Blackberry bu telefonlara iki tane şehirden oluşan kod ismi vermiş. Bunlar Hamburg ve Roma.

Hamburg, fiziksel olarak bir klavye taşımamakla birlikte Priv tarzı bir görüntüye sahip. Yani kızaklı bir yapıya sahip olabilir. Boyutları ise 14.6 cm yükseklik, 7.8mm kalınlık olarak belirtilmiş.

Ayrıca metal tasarıma sahip olacak Hamburg kod adındaki telefon'un alt tarafında Htc'nin Boomsound hoparlör dizaynlarında gördüğümüz bir hoparlör dizaynıına yer vermiş. Fakat stereo hoparlör ne yazık ki yok. Fiyatı 400 dolar olarak belirtilen telefonun özellikleri tam olarak net değil. ve yılın ikinci yarısında çıkması bekleniyor.

Şimdi de diğer telefona gelelim. Roma kod adlı bu telefon görselde de görüldüğü üzere fiziksel tuşlara sahip. Kızaklı bir yapı yok bu telefonda kısacası. Fakat bu telefonun fiyatı ve donanımı hakkında sızdırılan bir bilgi yok. Demekki biraz daha beklememiz gerek.

Blackberry, Android'e geçerek şirketi gerçekten rahatlattı ve ivmelenmesini sağladı. Fakat fiyat performans bakımından da daha iyi telefonlar çıkarırsa eski günlerine ulaşması hiç de zor değil.

Mert Büyük

Kaynak: Technosfer / Teknoloji

Blackberry Roma Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title